Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na klasično masažo telesa, tudi v kombinaciji z ajurvedo!

od 12,40 €

Redna cena od 25,00 €

# / 3

50% popust na klasično masažo telesa, tudi v kombinaciji z ajurvedo!

od 12,40 €

Redna cena od 25,00 €

Naj zatrdele mišice in zategnjenost postanejo stvar včerajšnjega dne! Izberite kombinacijo klasične masaže hrbta s pridihom vzhodnjaških tehnik ajurvede ter kitajske masaže, ki se posveča točkam vitalnosti vašega telesa in se popolnoma sprostite pod rokami izkušenih maserk.

Masaža s pridihom ajurvede se posveča točkam vitalnosti vašega telesa! Sprostite se pod rokami izkušenih maserk.

Klasična masaža in masaža s pridihom tehnik ajurvede

KLASIČNA MASAŽA
Masaža ohranja in dviguje telesno vitalnost in zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu. Pri klasični masaži se sproščajo napete mišice telesa z različnimi prijemi in tehnikami, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru teh tehnik se izvaja več različnih variacij, glede na velikost, obliko in trdoto mišic.

Klasična masaža vpliva na skoraj vsa tkiva v telesu. Ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak tudi zelo ugodno vpliva na živčevje in na presnovo, kar se kaže v boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Glaven učinek klasične masaže je izboljšana prekrvavitev in izboljšanje presnove ter seveda sprostitev. Poleg teh učinkov masaža vpliva tudi na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki dajejo občutek sreče in ugodja.

KLASIČNA MASAŽA S PRIDIHOM TEHNIK AJURVEDE
V centru Holos nudijo tudi klasično masažo s pridihom ajurvedske masaže, ki z natančno določenimi gibi in njihovim potekom vodi do lajšanja bolečin, mehčanja mišičnih zatrdlin, sproščanja mentalne in fizične napetosti in spodbujanja živčnega sistema.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža dviguje telesno vitalnost ter zmanjšuje podvrženost stresu in poškodbam
  • možnost kombinacije klasične masaže z ajurverdsko
  • izkoristite še bogato dodatno ponudbo salona in se uredite od glave do nog
  • za vas bo poskrbelo prijazno in usposobljeno osebje
  • blagodejni učinki na vaše telo in duha
  • lepša in bolj sproščena drža telesa
  • razbremenitev mišic in vezi v telesu

Pestra dodatna ponudba

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Holos, se nahaja le 5 min iz centra Ljubljane, v urbanem utripu nudi miren ambient za sprostitev vašega telesa in duha. Vizija podjetja je ponuditi in promovirati celostno zdravje in lepoto kot vrednoto, ki pomaga ljudem pri spoznavanju samega sebe. 
Nudijo terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, s katerimi se strankam nudi skrb za zdravje, lepoto ter sprostitev. Terapije, ki jih izvajajo, zajemajo torej kot del mozaika narave in se z njimi želijo dotakniti morja, šumenja borovcev, vonja po slani vodi, peska med prsti, bučanja morskih valov in lahlega vetriča na koži, ki skupaj seveda tvori zaokroženo celoto, kar simbolizira tudi samo ime Holos. Radi imajo torej mirnost in spokojnost oceana ter občutek sreče, ki ga daje sonce, želijo pa seveda, da bi se pri njih tudi vi počutili tako.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)