Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na Fantasy Full ali Power point masažo za lajšanje bolečin!

od 9,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 6

50% popust na Fantasy Full ali Power point masažo za lajšanje bolečin!

od 9,90 €

Fantasy Full masaža je kombinacija 4 ali 5 terapevtskih masaž, ki pomagajo k izboljšanju stanja telesa in duha ter odpravljejo številne tegobe. Power point masaža se izvaja na ergonomskem masažnem stolu in vključuje masažo glave, vratu, celega hrbta, rok in dlani!

Fantasy Full masaža je kombinacija 4 ali 5 terapevtskih masaž s katerimi se odstrani bolečine, izboljša razpoloženje in poveča energijo!

FANTASY FULL IN POWER POINT MASAŽA

POWER POINT - STOL masaža
Je sodobna tehnika masaže, prilagojena potrebam današnjega časa. Masaža vključuje masažo glave, vratu, celega hrbta, rok in dlani. Cilj masaže je revitalizacija telesa in duha, pospešitev krvnega obtoka in sprostitev delov telesa, ki so pri sedečem delu in pri ljudeh pod stresom najbolj obremenjeni. Ob mišicah so vključeni tudi sklepi. Stol masaža se izvaja na posebnem ergonomskem masažnem stolu, ki je udoben tudi za nosečnice in ljudi z bolečinami v križu. Masiranec sedi na stolu oblečen. Sedeča masaža pa ima še eno prednost, saj gre za izjemno dostopno storitev, primerno predvsem za tiste, ki nimajo veliko časa. Takšna masaža se uporablja za sprostitev in lajšanje stresa ter za izboljšanje številnih slabih zdravstvenih stanj, kot so kronična bolečina, tesnoba, migrene, slaba gibčnost, stimulacija krvnega in limfnega pretoka ter bolečine v hrbtu. Razbije in zmehča vozle, sprosti napetost mišic. Lajša bolečine pri poškodbah mišic in poveča prožnost in upogljivost telesa.

FANTASY FULL MASAŽA
Je kombinacija 4 ali 5 terapevtskih masaž, ki olajšajo številne tegobe.
ANTI –PAIN - protibolečinska masaža s scenar prevodnimi rokavicami deluje protivnetno, izboljša prekrvavitev v mišicah, zaradi česar se lažje sprostijo in pospešuje celjenje prizadetega področja
POWER POINT – vibracijska masaža je ena izmed najučinkovitejših metod masaže! Razbije in zmehča vozle, sprosti napetost mišic. Lajša bolečine pri poškodbah mišic in poveča prožnost in upogljivost telesa.
RELAX masaža ali antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na  vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo posledice stresa v obliki napetosti .Pomaga pri živčni in psihični preobremenjenosti, razdražljivosti, nespečnosti, živčnih boleznih ...
REFLEKSNA masaža stopal in dlani - refleksoterapija je proces, pri katerem s pritiskanjem na določene refleksne cone na stopalih ali dlaneh izzovemo refleks in s tem sprožimo samozdravilen mehanizem v telesu.
ANTI AGING tretma - masaža obraza in dekolteja. Intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom. Z dodatnim barvnim svetenjem Bioptron pa se poveča elastičnost kože, tvorba kolagena in elastina ter zavira staranje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost izbire med dvema masažama
  • fantasy full masaža je kombinacija 5 terapevtskih masaž
  • masaže pripomorejo k lajšanju številnih tegob
  • power point masaža se izvaja na masažnem stolu
  • razbremeni sklepe in sprosti mišice

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Presslight nudijo poleg skener masaže še različne laser terapije, svetlobno Bioptron terapije, masaže, limfno drenažo, IR terapijo, elektrostimulacijo, magnetno terapijo..

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)