Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Odpravite stres! 56% popust na klasično masažo hrbta ali celega telesa!

od 8,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 4

Odpravite stres! 56% popust na klasično masažo hrbta ali celega telesa!

od 8,90 €

Redna cena od 20,00 €

Za boljše fizično in psihično počutje! Prepustite se profesionalnim rokam in si po napornem dnevu privoščite klasično masažo, ki vas bo ponovno napolnila z energijo in vam odpravila morebitne nevšečnosti, kot so bolečine in napetost. Odločite se za klasično masažo hrbta ali celega telesa. 

Razbremenite svoje telo in izboljšajte svoje počutje s sproščujočo masažo!

KLASIČNA MASAŽA

Klasična masaža telesa deluje zelo sproščujoče in ima na telo veliko pozitivnih učinkov: sprosti telo in duha, izboljša psihično počutje, izboljša spanec, poveča pozornost, izboljša samozavest in samopodobo, izboljša kreativno izražan.

Pozitivno fizično delovanje masaže zajema skoraj vsa tkiva. Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Klasična masaža deluje še na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Pomaga tudi odpravljati krče ali sproščati utrujene mišice ter izboljšuje prekrvavljenost tkiv, s tem pa tudi hitrejšo regeneracijo po fizičnih ali psihičnih naporih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • z masažo do sproščanja napetih mišic telesa
  • odpravite stres v vašem mentalnem kot fizičnem telesu
  • izboljšanje duševnega počutja
  • masaža dviguje telesno vitalnost ter zmanjšuje podvrženost stresu in poškodbam
  • za vas bo poskrbelo prijazno in usposobljeno osebje

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Salon Bliss Beauty Bar se nahaja v Mariboru. S storitvami, ki jih nudijo, se ukvarjajo že 6 let. Vedno poskrbijo za dobro vzdušje in pozitivno energijo, tudi s kavico in čajem. V salonu nudijo storitve: manikura, podaljsevanje nohtov, geliranje nohtov, gelish , pedikure, vihanje trepalnic, oblikovAnje in barvanje obrvi s kano, licenje za vse priloznosti ter parafinsko kopel.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (201)