k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Izločite iz telesa toksine! Do 69% popust na masažo in ročno limfno drenažo!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Izločite iz telesa toksine! Do 69% popust na masažo in ročno limfno drenažo!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Prepustite se rokam profesionalnih maserjev ter začutite olajšanje! V salonu Kvadrus bodo z ročno limfno drenažo pomagalu vašemu telesu lažje izločiti toksine in na popolnoma naraven način očistilo telo strupov. Zraven pa dobite še napitek iz čaja Zeliščnega posestva Cvetka, ki bo s kombinacijo limfne drenaže in ročne masaže odlično vplival na vaše počutje!

Prepustite se medicinsko izobraženemu kadru v priljubljenem salonu! Vključen tudi napitek iz čaja Zeliščnega posestva Cvetka.

MASAŽA

ROČNA LIMFNA DRENAŽA
Je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

Masaža poteka tako, da z lahko masažo stimuliramo limfni obtok. Taka masaža stimulira limfni sistem po celem telesu in pomaga telesu na naravni način odvajati vodo. Lahko jo uporabljamo pri odpravi celulita, zabuhlosti, alergijah, po lepotnih posegih, po poškodbah. Ta izjemna tehnika je zelo učinkovita v boju proti zateklim nogam. Pomaga ohranjati tonus kože med hujšanjem. Telo vam bo zelo hvaležno, regeneracija telesa pa je rezultat, ki bo bivanje na tem planetu naredil lahkotnejše. Največkrat jo izvajamo kot dopolnilno tehniko pri izvajanju različnih masaž. Limfno masažo telesa si je dobro privoščiti tudi takrat, ko smo še popolnoma zdravi, na tak naravni način telesu pomagamo do ostaja vitalno.

ZELIŠČNO POSESTVO CVETKA
Podjetje se ukvarja z pridelavo zelišč na ekološki način (imajo tudi certifikat za BIO in NARAVNO KOZMETIKO). Podjetje proizvaja naravno kozmetiko in čaje. Vse rastline gojijo na svojem posestvu, jih skrbno negujejo in iz njih pripravijo kakovostne in učinkovite izdelke.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • ročna limfna drenaža pomaga telesu, da lažje izloči toksine
  • limfna drenaža izboljša koncentracijo in mentalne funkcije
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev
  • vključen tudi napitek iz čaja Zeliščnega posestva Cvetka

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)