Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za terapevtsko masažo hrbtenice s protibolečinskim laserjem!

24,90 €

# / 3

HUDA CENA za terapevtsko masažo hrbtenice s protibolečinskim laserjem!

24,90 €

Uporaba laserja v kombinaciji z masažo je že dolgo znana in priznana metoda za zdravljenje akutnih ter kroničnih vnetnih procesov v tkivih. Zaradi velike učinkovitosti je čas zdravljenja z laserjem mnogo krajši, protibolečinski učinek pa je bolj izražen. Laser ima protibolečinsko, protivnetno in biostimulativno delovanje!

Zdravljenje z laserjem je zaradi njegove visoke učinkovitosti mnogo krajši učinek pa bolj izražen!

TERAPEVTSKA MASAŽA

Odlična rešitev za težave v ramenskem obroču, vratnem delu hrbtenice in v predelu medeničnega obroča (ishiatični živec)! Terapevtske masaže se izvajajo pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah, hkrati pa učinkovito lajšajo hude kronične bolečine in odpravljajo akutne probleme s hrbtom.

PROTIBOLEČINSKI LASER
Uporaba laserja v kombinaciji z masažo je že dolgo znana in priznana metoda za zdravljenje akutnih ter kroničnih vnetnih procesov v tkivih. Zaradi velike učinkovitosti je čas zdravljenja z laserjem mnogo krajši, protibolečinski učinek pa je bolj izražen. Laser ima protibolečinsko, protivnetno in biostimulativno delovanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • terapevtska masaža z uporabo protibolečinskega laserja
  • znebite se bolečin v hrbtenici in ramenskem obroču
  • odpravlja tudi bolečine v predelu medeničnega obroča
  • odpravite akutne probleme in kronične bolečine
  • za boljše fizično in psihično počutje

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

V salonu Aestetika in zdravje vas čakajo ljubitelji estetike in lepote. Že njihov slogan "Z zdravjem do estetike" veliko pove o njihovem poslanstvu - poleg manikire, pedikure in kozmetičnih storitev, vam lahko s svojim celostnim pristopom pomagajo tudi pri oblikovanju telesa. Stranke naučijo pravilnega prehranjevanja in ne dajejo posebnih diet, z dodatno pomočjo vrhunskih aparatov pa vam s svojim znanjem in z vašim zaupanjem povrnejo težo, ki si je želite.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)