Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 59% popust na tradicionalno tajsko ali japonsko masažo shiatsu z olji!

od 14,50 €

Redna cena od 35,00 €

# / 3

Do 59% popust na tradicionalno tajsko ali japonsko masažo shiatsu z olji!

od 14,50 €

Redna cena od 35,00 €

Privoščite svojemu telesu sprostitev z masažo, ki bo poskrbela za uravnovešanje telesne energije. Izkušeno osebje bo poskrbelo za sproščanje napetih mišic in lajšanje bolečin v hrbtu, masaža pa bo blagodejno vplivala na vaše počutje, limfni pretok ter občutno zmanjšala stres in obremenitev.

Vzemite si čas zase in pozabite na zunanji svet. Sprostitev celotnega telesa in napetih mišic vas bosta očarala in prevzela.

MASAŽE

TRADICIONALNA AZIJSKA MASAŽA
S tradicionalnim tajskim načinom masiranja, dosežemo spodbudo krvnega obtoka, sproščanje napetih mišic, ustvarjanje prijetnega počutja in sproščenost.  Maserji masiramo s prsti, dlanmi, komolci in nogami,  da bi se omehčale napete mišice.

JAPONSKA SHIATSU MASAŽA 
Shiatsu je tradicionalna japonska masaža s katero se osredotočimo na akupunkturne točke s počasnejšim in globljim pritiskom in spodbudimo samoozdravilno moč telesa. 

Shiatsu izvira iz Japonske in dobesedno pomeni pritiskanje s prsti. Shiatsu mojster izvaja masažo s pritiskanjem na prizadete dele telesa, masaža pa poteka preko oblačil, ki morajo biti lahka in udobna. Blagodejne učinke shiatsu masaže boste občutili takoj. Terapija s pritiskanjem na akupresurne točke po celem telesu spodbuja sproščanje napetih mišic, boljši limfni pretok, delovanje naravnih zdravilnih moči v našem telesu in krvni obtok.

MASAŽA HRBTA
S kontroliranimi pritiski, stimulirajo akupresurne točke na vratu, glavi, hrbtu, rokah in ramenskem obroču, kar je zelo učinkovito za sproščanje napetih mišic in zmanjšanje bolečin na ramenih, hrbtu, vratu in glavi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • terapija s pritiskanjem na akupresurne točke
  • sproščanje napetih mišic in boljši limfni pretok
  • blagodejni vpliv na krvni obtok
  • gnetenje in sproščanje zategnjenih mišic in podpiranje šibkih področij
  • shiatsu izvira iz tradicionalne orientalske masaže
  • telo je pojmovano kot energetski organizem
  • shiatsu spodbuja delovanje naravne zdravilne moči v telesu
  • odlična ideja za sprostitev ter polnjenje baterij

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V masažno terapevtskem centru Ubon Thai vas bo razvajala maserka, ki se je učila od tajske terapevtke z odličnimi referencami in bogatimi izkušnjami. K njim zahajajo tudi nosečnice, otroci, športniki in osebe s posebnimi potrebami. Prisluhnite svojemu telesu in ga prepustite v nego in sprostitev terapevtom v centru Ubon Thai.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (199)