Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 67% popust na strojno limfno drenažo ali anticelulitno masažo nog!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Do 67% popust na strojno limfno drenažo ali anticelulitno masažo nog!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

Čakajo vas vrhunski tretmaji za popolno oblikovanje vašega telesa. S kvalitetno anticelulitno masažo nog boste vidno zmanjšali celulit in si s tem povrnili samozavest. Izberete pa lahko tudi strojno limfno drenažo, ki velja za eno najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita!

S kvalitetno anticelulitno masažo nog boste vidno zmanjšali celulit in si s tem povrnili samozavest!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • GRATIS: 45 min strojne limfne drenaže 

LIMFNA DRENAŽA IN MASAŽA NOG

STOJNA LIMFNA DRENAŽA
Je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita. Kombinacija različnih metod oblikovanja telesa vam zagotavlja vidne rezultate že po prvem tretmaju.

ROČNA ANTICELULITNA MASAŽA NOG Z VALJI
Anticelulitna masaža je ena izmed boljših in uspešnih masaž, ki lahko z rednim izvajanjem vidno zmanjša celulit. Gre za starodavno tehniko, ki služi aktiviranju celega telesa. Je hitra, dinamična, močnejša in učinkovita masažna tehnika. Z anticelulitno izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, ki je patološka degenerativna sprememba podkožnega maščobnega tkiva. Ročna anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša in pospeši krvni obtok, aktivira limfni obtok in tako pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa, povečuje celični metabolizem … Tretma je popolnoma neinvaziven in ne trga kapilar, končni rezultat pa je kompaktnost tkiva

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • ročna limfna drenaža pomaga telesu, da lažje izloči toksine
  • pomagala bo pri zmanjševanju celulita in višji samozavesti
  • na popolnoma naraven način pomaga telesu, da se očisti strupov
  • za ohranitev napete in elastične kože
  • strokovno osebje z večletnimi izkušnjami

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Novo odprti salon Beuty Zone se nahaja v Ljubljani in ponuja vrhunske storitve na področju kozmetike in osebne nege. Strokovno osebje poskrbi za kakovostne in kvalitetno opravljene storitve, ki strankam zagotovijo popolno zadovoljstvo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (200)