Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na sproščujočo masažo telesa ali masažo z vročimi kamni!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 5

Do 51% popust na sproščujočo masažo telesa ali masažo z vročimi kamni!

od 19,90 €

Redna cena od 40,00 €

Sprostite svoje telo in duha in se prepustite strokovnemu osebju v lepotnem salonu Mateja! Masaža vam bo pomagala sprostiti stres in tegobe, ki smo jih deležni v vsakdanjem življenju, koži pa povrnite elastičnost, mladost in vitalnost. Izbirate lahko med sproščujočim razvajanjem celega telesa ali masažo telesa z vročimi kamni.  

Sprostite svoje telo in duha in se prepustite strokovnemu osebju!

Masaže

Masaža je najstarejša in najbolj enostavna nega. Pri masaži uporabljajo različne metode gledenja, drgnenja, gnetenja in tolčenja posameznih mišičnih sklopov ali celega telesa. Masaža sprosti krčevitost, hkrati pa pospešuje prekrvavitev kože in mišic.

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gledenje... V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Eterična olja, ki jih uporabljajo pri takšni masaži, so močno koncentrirane substance, pridobljene iz različnih rastlin. Vsebujejo zdravilne lastnosti rastline, s svojimi vonji pa vas naravna eterična olja pomirijo in sprostijo, nekatera naravna eterična olja pa tudi poživljajo in prebujajo.

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI
Masaža telesa z vročimi kamni ima številne blagodejne učinke, med drugim tudi sprostitev utrujenih mišic, pospešitev krvavitve, cleotna sprostitev telesa in duha, detoksifikacija in številne druge.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža dviguje telesno vitalnost ter zmanjšuje podvrženost stresu in poškodbam
  • blagodejni učinki na vaše telo in duha
  • izboljšanje krvnega obtoka in krepitev imunskega sistema
  • terapija za stresna obdobja, ki se kažejo v bolečem hrbtu

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Lepotni salon Mateja se nahaja v Podčetrtku in za svoje stranke skrbi tako, da jim nudi različne lepotne tretmaje, masaže, depilacije, nege obraza in oblikovanje obrvi.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (126)