Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 58% popust na sproščujočo energetsko refleksno masažo stopal in dlani!

od 13,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Do 58% popust na sproščujočo energetsko refleksno masažo stopal in dlani!

od 13,90 €

Redna cena od 30,00 €

Refleksoterapija je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih ali dlaneh in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vso telo. Prepustite se rokam profesionalnih maserjev in izbirajte še med drugimi masažami v studiu ter začutite olajšanje! 

Vzpostavite uravnotežen pretok energije skozi celo telo!

REFLEKSNA MASAŽA

Refleksoterapija je več tisočletij stara oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih in dlaneh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Je naravna tehnika zdravljanja, ki vzpodbuja krvni obtok in edokrini sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije. Uporabljamo jo pri boleznih, bolečinah in težavah stopal in nog, predvsem pa pri bolečinah v hrbtu, pravnih in menstrualnih motnjah, pri stresu, glavobolih in pri sporščanju celotnega telesa.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN DLANI
Energija se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah na stopalih in dlaneh. Kadar je pretok energije neoviran smo zdravi; kadar ga ovirata napetost ali zastoj zbolimo. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih in dlaneh vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Refleksno-conska masaža je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljamo različne tehnike masaže in pritiskov na točno določenem področju stopala ali dlani (t.i. refleksne cone) za točno določen organ, organski sistem oz. del telesa.

Z masažo oz. pritiskom določenega mesta izzovemo odziv organa/organskega sistema, ki tej coni pripada. Z masažo osvobajamo kakršne koli napetosti, bolečine ali druge pomanjkljivosti v določeni coni. Priporočljiva je kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, terapevtsko pa pomaga pri težavak kot so nespečnost, živčna in mišična napetost, astma, glavoboli ipd. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • naravna tehnika zdravljenja, ki aktivira in umiri organske funkcije
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev
  • preizkusite še druge masaže v studiu za sprostitev celotnega telesa
  • masaža pomaga pri stresu, glavobolih, bolečinah v hrbtu in sproščanju telesa

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Sprostite se z masažo in hkrati naredite nekaj za svoje telo dolgoročno! Iz masažnega salona Ajda boste odšli kot prerojeni! Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Ljudje že tisoče let poznajo masažo in njeni učinki so temeljito dokumentirani, zato dobro vemo, da nam koristi. Redna masaža nam omogoča, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (190)