Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 59% popust na refleksno masažo stopal s poudarkom na akupunkturnih točkah!

od 24,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 3

Do 59% popust na refleksno masažo stopal s poudarkom na akupunkturnih točkah!

od 24,90 €

Redna cena od 60,00 €

Prepustite se terapevtski refleksni masaži stopal, pri kateri vam s poudarkom na akupunkturnih točkah olajšajo bolečine v hrbtenici, ramenih, vratu, rokah in še in še. Poleg tega akupunktura pomaga tudi pri hujšanju, saj vzpostavlja pravilno delovanje organov. Možna je tudi masaža v dvoje!

Z aromaterapijo sivke ali s poudarkom na akupunkturnih točkah, izbiraš sam!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • možnost masaže po izbiri: refleksna masaža stopal obogatena z aromaterapijo sivke ali refleksna masaža stopal s poudarkom na akupunkturnih točkah (za lajšanje bolečin v hrbtenici, ramenih, vratu, rokah)

TERAPEVTSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Refleksoterapija stopal je oblika terapije, ki temelji na holističnem pristopu. Masaža in pritiski delujejo na refleksne cone na stopalih ter vzpostavljajo ravnovesje in harmonijo v telesu.

S pritiskom na refleksne cone se sproži čiščenje zastalih toksinov v telesu, ki se pod kožo stopala kažejo v obliki kristalčkov. Ti kristalčki se s pritiski razbijajo in topijo ter tako spodbujajo izločanje nečistoč iz telesa, tako da lahko organi spet optimalno delujejo.

AKUPUNKTURA
S pomočjo akupunkture boste prišli do hitrega olajšanja in dolgoročnega odpravljanja bolečin: ramena, roke, komolci, hrbtenica-predvsem išias, ter drugih nepravilnosti v telesu. Najprej opravijo pregled, sledi masaža stopal in nato akupunktura.

Akupunktura pomaga tudi pri hujšanju. Z natančno določenimi točkami v telesu vzpostavijo pravilno delovanje organov, ki pripomorejo k uravnoteženi telesni teži posameznika.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovit način za hitro sprostitev in boljše počutje
  • masaža pomaga pri stresu, glavobolih, bolečinah v hrbtu in sproščanju telesa
  • refleksna masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • v akupunkturi izbirajo točke, ki vplivajo na center za lakoto
  • akupunktura vas sprosti in vam daje energijo
  • privoščite si masažo v dvoje

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Dosezite svoje cilje ali pa se prepustite razvajanju in popolni sprostitvi. V studiu Suzana nudijo revolucionarne terapije za oblikovanje postave, zmanjšanje centimetrov in celulita na popolnoma naraven način in brez odrekanja - s kombinacijo Hypoxi terapije, LPG lipomasaže in Futura Pro tretmajev. S tretmaji za nego telesa in obraza z vrhunsko kozmetiko Guinot poskrbijo za vse tipe kože ter ji povrnejo zdrav in sijoč videz, za popolno harmonijo in boljše počutje pa nudijo tudi masažo telesa, obraza in lasišča ter refleksoterapijo stopal in bioterapije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)