k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 62% popust na raznolike masaže telesa, hrbta, obraza ali stopal!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 62% popust na raznolike masaže telesa, hrbta, obraza ali stopal!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

Prepustite se sproščujoči masaži celega telesa, hrbta ali pa stopal in obraza v profesionalnem masažnem salonu THAI kjer se lahko prepustite rokam profesionalnih maserjev. Znebite se napetosti zaradi hitrega tempa življenja in privoščite vašemu telesu najboljše. Strokovno osebje salonu bo poskrbelo za vaše dobro počutje in sprostitev. 

Znebite se napetosti zaradi hitrega tempa življenja in privoščite vašemu telesu najboljše.

MASAŽE

KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gledenje... V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

KLASIČNA MASAŽA HRBTA
Masaža hrbta je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih... Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Energija se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah na stopalih in dlaneh. Kadar je pretok energije neoviran smo zdravi; kadar ga ovirata napetost ali zastoj zbolimo. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih vzpostavljamo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Refleksno-conska masaža je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljamo različne tehnike masaže in pritiskov na točno določenem področju stopala (t.i. refleksne cone) za točno določen organ, organski sistem oz. del telesa.

SEVENTH HEAVEN MASAŽA
Seventh Heaven masaža je pravo razvajanje za telo in vsebuje masažo stopali in dlani ter terapevtsko masažo glave in obraza. Profesionalno osebje bo poskrbelo da se boste po masaži počutili kot v sedmih nebesih.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izboljšana cirkulacija, odprava napetosti in manj bolečin
  • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha
  • privoščite si sprostitev in prebudite svoje telo
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Masažni salon THAI ponuja razne masaže. Verjamejo, da je že pred besedo bil dotik. V modernem času pa ljudje bolj razumejo pomen masaž za telo in prav je, da si jih privoščijo saj s tem sprostijo svoje telo od vsakdanjega stresa. Salon vabi stranke vseh starostnih skupin ljudi.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (102)