k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 69% popust na protistresno refleksno masažo stopal in masažo lasišča!

od 17,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 69% popust na protistresno refleksno masažo stopal in masažo lasišča!

od 17,90 €

Redna cena od 50,00 €

Privoščite si sprostitev z NOVO vrhunsko masažo 3 v 1, kombinacijo refleksne masaže stopal, masaže lasišča in himalajske kopeli. Pri refleksni masaži stopal vam s poudarkom na točno določene točke olajšajo bolečine ter dosežejo pozitivne efekte. Izkusite še masažo lasišča, ki še dodatno pomaga pri sproščanju. Prepustite se profesionalnim maserjem iz studia Kvadrus, ki bodo odgnali stres, napetost in utrujenost ter vam pomagali do boljšega spanca!

Vključeno tudi namakanje nog v himalajski kopeli. Odlična kombinacija za sprostitev in boj proti stresu!

VRHUNSKA MASAŽA PROTI STRESU 3 V 1

ZAKAJ TAKŠNA KOMBINACIJA?
Petletne izkušnje na področju masaž so pokazale, da je kombinacija refleksne masaže stopal in masaže lasišča zmagovalna kombinacija v boju proti stresu.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal Lahko aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so zemljevid celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev.
Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe. Maser vas bo na to opozoril in vam svetoval, kaj je primerno narediti. Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.

SUHA MASAŽA LASIŠČA
Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.

KOPEL S HIMALAJSKO SOLJO
Pred pričetkom masaže vam bodo pripravili kopel s himalajsko soljo, ki bo poskrbela za umiritev telesa. Himalajska sol ugodno vpliva na ožilje, izboljšanje funkcij dihal in pljuč, stabilnost pH ravnotežja celic, uravnoteženost elektrolitov, upočasnjeno staranje, izboljšanje spanja, izboljšanje libida, zmanjšanje ravni mišičnih krčev, izboljšanje hidracije in uravnavanje vsebnosti vode znotraj in zunaj celic, pomaga pri razstrupljanju in še mnogo več.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična kombinacija za boj proti stresu
  • premagajte napetost, utrujenost in nespečnost
  • himalajska sol ugodno vpliva na številne procese v telesu
  • naravno zdravljenje
  • za vas poskrbi izkušeno strokovno osebje
  • masažo si lahko privoščite vsak dan v tednu tudi v soboto in nedeljo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Studio Kvadrus se ukvarja z alternativnimi metodami za izboljšanje vašega počutja. Vsi tretmaji, ki ih izvajajo so samo dopolnilna storitev klasični medicini. Nudijo vam različne vrste masaž, čiščenje čaker, reiki tretmaje in wellness za dušo. Z idividualnim in strokovnim pristopom bodo v varnem okolju poskrbeli za vaše boljše počutje in duševno pomiritev.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)