k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 80% popust na protibolečinsko masažo z možnostjo trigger point terapije!

od 12,50 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
HIT PONUDBA

Do 80% popust na protibolečinsko masažo z možnostjo trigger point terapije!

od 12,50 €

Redna cena od 30,00 €

Sklanjanje nad mizo, nepravilna drža pri branju, delu na računalniku ali na vadbi, dolgotrajne vožnje v avtomobilu in ostale dejavnosti sodobnega življenja pogosto povzročajo bolečine v predelih vratu, ramen in hrbta. Izkušeni strokovnjaki se bodo osredotočili na najbolj težavne predele in iz salona boste izstopili kot prerojeni.

Na voljo tudi kombinacija s termo terapijo! Masaža in terapija sta primerni za preventivne in kurativne primere!

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA IN TERAPIJE

Prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji,  so zagotovilo za stanje popolnega miru in harmonije v vašem telesu. Masaža vam bo povrnila dobro počutje in zbrane uravnotežene misli, ter pozitivno vplivala na vaše zdravje. Hkrati se boste počutili sveže in sproščeno.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu, vratu ali hrbtenici priporočajo protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.
Protibolečinska masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice. Priporočajo jo tudi po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše splošno počutje in zdravje. 

TRIGGER POINT TERAPIJA
To je terapija miofascialnih prožilnih točk in je manualna tehnika, s katero selektivno zmanjšamo napetost v mišicah.
Trigger točke (bolj poznane kot mišični vozli) nastanejo po poškodbah mišic in skeleta, pri preobremenitvah ali dolgotrajnih ponavljajočih se gibih posameznih delov telesa. Mišična vlakna ostanejo v skrčenem ali raztegnjenem položaju ter povzročajo lokalno ali preneseno bolečino. Aktivne trigger točke povzročajo spontano bolečino, latentne trigger točke pa lahko povzročijo občutek napetosti, zategnjenosti.
Med terapijo s pritiski na posamezne dele mišic dosežejo sprostitev znotraj mišičnih vlaken in zopet omogočijo njihovo normalno gibljivost 

TERMO TERAPIJA
Pri termoterapiji uporabljajo toplotno energijo v terapevtske namene, neglede na to ali toploto dovajajo ali odvajajo. Termoterapijo delijo v postopke za ogrevanje, kjer dovajajo in ohlajevanje, kjer odvajamo toplotno energijo. Za ogrevanje se uporabljajo različni viri toplote (kratki val, mikroval, razne toplotne obloge, infrardeča lučka itd.).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža in terapija sta primerni za preventivne in kurativne primere
  • storitev odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
  • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
  • izboljšanje krvnega in limfnega pretoka
  • poskrbite za svoje telo še preden vas izda zdravje

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (169)