k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 69% popust na protibolečinsko masažo hrbta in refleksno masažo stopal!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 69% popust na protibolečinsko masažo hrbta in refleksno masažo stopal!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Povrnite veselje do življenja in izničite vaše bolečine s posebno zdravilno terapijo. Refleksna masaža stopal je starodavna, vendar učinkovita tehnika, ki vas bo popolnoma sprostila. V kombinaciji s protibolečinsko masažo hrbtenice bodo bolečine v telesu hitreje izzvenele in pospešile regenercijo vašega telesa. 

Različne masažne tehnike pospešijo regeneracijo telesa. Bolečine v telesu bodo hitreje izzvenele, če na njih vplivamo na več nivojih!

2v1 protibolečinska masaža

ZAKAJ KOMBINACIJA PROTIBOLEČINSKE MASAŽE IN REFLEKSNE MASAŽE STOPAL?
Različne masažne tehnike pospešijo regeneracijo telesa. Bolečine v telesu bodo hitreje izzvenele, če na njih vplivamo na več nivojih.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTENICE
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Kombinacija masažnih tehnik vas osvobodila bolečin.

REFLEKSNA TERAPIJA
Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal lahko aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so "zemljevid" celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev. Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe. Naš maser vas bo na to opozoril in vam svetoval, kaj je primerno narediti. Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • storitev odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
  • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
  • masaža bo pomagala pri odpravljanju bolečin v križu, vratu ...
  • masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice
  • učinkovito pri boleznih, bolečinah in raznih težavah

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (159)