Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 69% popust na profesionalne športne masaže z možnostjo limfne drenaže!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 2

Do 69% popust na profesionalne športne masaže z možnostjo limfne drenaže!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Privoščite si vrhunsko profesionalno športno masažo! Masaža je staro naravno zdravilo in človek jo kot tako uporablja že stoletja. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade!  Specialna masaža ni namenjena le vrhunskim športnikom in rekreativcem, temveč jo priporočajo tudi tistim z aktivnim življenjskim slogom in tistim, ki imate probleme z zamrznjenim vratom in ostalimi bolečinami.

Vrhunske masaže za športno pomlad! Povečajte moč in zmogljivost telesa ter pospešite regeneracijo telesa!

ŠPORTNE MASAŽE

ŠPORTNA MASAŽA
To je specialna masaža namenjena vrhunskim športnikom in rekreativcem. Seveda jo priporočajo tudi tistim z aktivnim življenjskim slogom in tistim, ki imate probleme z zamrznjenim vratom (heksen šus, to ime nam je bolj poznano). Masaža je osredotočena na mišične skupine, ki so aktivne v posameznem športu. Priporočajo jo pri športih, kjer je telo prisiljeno v določeno držo in taka drža traja dlje časa (kolesarjenje, golf, tenis, smučanje, veslanje) ali pri športih, kjer se gibi ponavljajo (tek, rolanje, fitnes, ples). Masažo prilagodijo potrebam osebe, ki pride na tako masažo. Najprej je pogovor in ugotavljanje stanja nato pa masaža najbolj obremenjenih delov telesa. Masirajo se posamezni deli telesa.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

MASAŽA Z MANDLJEVIM OLJEM IN  MAGNEZIJEVIM GELOM  ZA VSE ŠPORTNO AKTIVNE
Prihaja čas za večje športne aktivnosti, tek, nordijska hoja, kolesarjenje. Ob večjih naporih telo potrebuje dodatne vitamine in minerale. Privoščite sebi vrhunsko masažo z mandljevim oljem in  magnezijevim gelom  pred ali  po večjih obremenitvah telesa. Telo vas bo nagradilo z večjo močjo in predvsem z elastičnimi mišicami, ki vas po aktivnostih ne bodo bolele. Magnezijev gel je čisti magnezij v obliki gela, ki se izjemno hitro absorbira v telo skozi kožo. Koža je največji organi, ki je živ in diha. Je tudi najbolj učinkovit organ razstrupljanja z neverjetnim potencialom ponovne mineralizacije organizma. Magnezijev gel je vsestransko zdravilo, ki ga bi ga moral imeti vsakdo v svoji omarici z zdravili.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • povečana gibljivost, raztegljivost mišic in njihovih ovojnic ter mišična moč
  • privoščite si eno izmed terapij za splošno boljše počutje
  • občutek lahkotnosti in prerojenosti
  • povečanje izločanja odpadnih in škodljivih snovi
  • prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji
  • specialna masaža je namenjena vrhunskim športnikom in rekreativcem
  • magnezijev gel pomaga pri odvajanju strupov in težkih kovin iz telesa
  • z ročno limfno drenažo se izloči toksine iz telesa

Dolga veljavnost kupona

Odličen nakup

Strokovno osebje

Za krepitev telesa

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)