Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 69% popust na ortopedsko masažo hrbtenice ali hrbteničnega debla!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3

Do 69% popust na ortopedsko masažo hrbtenice ali hrbteničnega debla!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Naredite konec čakanju na boljši jutri in privoščite svojemu telesu blagodejno masažo, ki bo odpravila zategnjenost in slabo razpoloženje. Prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji so zagotovilo za stanje popolnega miru in harmonije v vašem telesu. Izboljšajte splošno počutje in dvignite nivo energije!

Profesionalna masaža bo odpravila bolečine, stres in utrujenost! Na voljo 30, 45, 60 ali 75-minutna masaža.

Masaže

ORTOPEDSKA MASAŽA HRBTENICE
Pomaga odpraviti težave gibalnega aparata, predvsem prek sproščanja mišic. Terapija je usmerjena na mišice in vezivno tkivo ter s tem omogoča uporabo mehkih tehnik pri zdravljenju težav s hrbtenico in sklepi.
Sproščene in pravilno delujoče mišice omogočajo pravilno gibanje hrbtenice in sklepov. Posledično se zmanjšajo bolečine, poveča se gibljivost in kvaliteta življenja.
Masaža se priporoča vsem tistim, ki si želite sprostiti napetosti v telesu, živeti polno in zdravo življenje, okrepiti imunski sistem, zmanjšati čustvene blokade in zmanjšati mišične, revmatske in druge bolečine. 

MASAŽA HRBTENIČNEGA DEBLA
Še preden pride do težav z hrbtenico je potrebno za njo nekaj storiti. Do zapletov z hrbtenico prihaja zaradi napačnega sedenja, velikih obremenitev, napačnega dviganja bremen, velikega stresa, jeze in žalosti ( da tudi to vpliva na stanje naše hrbtenice) Zato vas vabimo, da nas obiščete in si privoščite masažo hrbtenice. Sprostitev in prekrvavitev hrbteničnih mišic je odlična naložba v vaše telo. Bodite korak pred bolečino.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • povečana gibljivost, raztegljivost mišic in njihovih ovojnic
  • privoščite si eno izmed terapij za splošno boljše počutje
  • prijetno okolje, pomirjujoča glasba in poklicni maserji
  • profesionalni terapevti, individualni pristop ter mirno okolje
  • stimulacija akupunkturnih točk povrne normalno delovanje mišic
  • hitrejša regeneracija telesa in izločitev odpadnih snovi

Odličen nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za krepitev telesa

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)