k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 57% popust na masažo telesa ali refleksno masažo stopal za nosečnice!

od 13,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Do 57% popust na masažo telesa ali refleksno masažo stopal za nosečnice!

od 13,90 €

Redna cena od 30,00 €

V studiu lepote Isabel bodo poskrbeli za popolno sprostitev! Vse nosečnice si privoščite posebno masažo, ki blaži bolečine v hrbtu, izboljša teležno držo in krepi imunski sistem. Prav tako sprosti utrujene mišice in pripravi telo na lažji porod! Možnost refleksne masaže stopal z zeliščno ali solno kopeljo in zeliščno kremo za utrujene noge. 

Popolna masaža, ki blaži bolečine v hrbtu in pripravi telo na lažji porod. Možnost refleksne masaže stopal z zeliščno kopeljo za utrujene noge!

masaže

MASAŽA ZA NOSEČNICE
Osnova masaže za nosečnice je sproščujoča masaža, s katero odpiramo "energijske linije" v telesu in vpliva tudi na hormonsko ravnovesje v telesu nosečnice ter harmonizacijo med materjo in otrokom. Masaža nosečnico sprosti, kar vpliva tudi na počutje otročička v trebuhu. 

Masaža blaži številne težave, kot so: bolečine v križu in hrbtu, zatekanje nog, odstranjuje in blaži glavobole, poživlja krvni obtok po telesu, izboljšuje telesno držo nosečnic in krepi njen imunski sistem. Z masažo tudi sprostimo napete in utrujene mišice, zmanjšujemo stres in pripravimo telo na lažji porod.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Energija se nenehno pretaka skozi kanale ali meridiane v telesu, ki se končujejo v refleksnih točkah na stopalih in dlaneh. Kadar je pretok energije neoviran smo zdravi; kadar ga ovirata napetost ali zastoj zbolimo. Z obdelavo refleksnih točk na stopalih vzpostavljajo uravnotežen pretok energije skozi celo telo. Refleksno-conska masaža je posebna oblika masaže, pri kateri uporabljajo različne tehnike masaže in pritiskov na točno določenem področju stopala (t.i. refleksne cone) za točno določen organ, organski sistem oz. del telesa.

Z masažo oz. pritiskom določenega mesta izzovejo odziv organa/organskega sistema, ki tej coni pripada. Z masažo osvobajajo kakršne koli napetosti, bolečine ali druge pomanjkljivosti v določeni coni. Priporočljiva je kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, terapevtsko pa pomaga pri težavak kot so nespečnost, živčna in mišična napetost, astma, glavoboli ipd.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • možnost refleksne masaže stopal za utrujene noge
  • masaža za nosečnice bo vplivala na počutje otročička v trebuhu
  • nosečniška masaža blaži bolečine v križu in hrbtu
  • masaža izboljšuje telesno držo nosečnic in krepi njen imunski sistem
  • masaža za nosečnice zmajšuje stres in pripravi telo na lažji porod

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Studio lepote Isabel nudi kvalitetne storitve v prijetnem ambientu. Strokovno usposobljeno osebje poskrbi za vaš izgled in dobro počutje. Nudijo vam klasične masaže celotnega telesa, body wrapping ali povijanje telesa za zmanjševanje obsega in izboljšanja tonusa kože, nege obraza, refleksno masažo stopal, keratinsko vihanje trepalnic, presoterapijo oz. limfna drenaža in pa kriopolizo za ostranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)