Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 64% popust na masažo po izbiri za ženo, mamo, hči, teto ali sestro!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4

Do 64% popust na masažo po izbiri za ženo, mamo, hči, teto ali sestro!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

Prihajajo dnevi ko se želimo na nak način zahvaliti osebam ki jih imamo radi. In prav zato je lepo da se jih še dodatno spomnimo ob tako lepem prazniku. Vsa olja, ki jih uporabljajo so slovenskega porekla, visoko kvalitetna in obogatena z vitamini.

Energijske masaže ( Ayurveda, Lomi Lomi, Magnezijeva,..), klasične masaže, masaže za poživitev telesa, protibolečinske masaže, refleksne masaže,….

MASAŽE

Prihajajo dnevi ko se želimo na nak način zahvaliti osebam ki jih imamo radi. Najprej so naše drage žene na vrsti, brez katerih je zelo težko, včasih ne mogoče… Saj poznate…na ženskah svet sloni, ali še boljša, ženska podpira 4 vogale v hiši. In prav zato je lepo da se jih še dodatno spomnimo ob tako lepem prazniku.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Proti bolečinska masaža z mandljevim oljem in kapljicami 31, ki so dodane olju je odličen način za blaženje posledic stresnega življenja. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne umiritve. Vsa olja, ki jih uporabljajo so slovenskega porekla, visoko kvalitetna in obogatena z vitamini.

AURVERDA MASAŽA
Ayurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Skozi energijski sistem (čakre) uravnava ravnovesje življenjske sile in blagodejno deluje na telo in um. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na telesu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa, s katerim se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.

LOMI LOMI MASAŽA
Masaža LOMI LOMI prihaja iz Havajev, kar pomeni, da je tekoče gibanje in nenehen kontakt maserja s telesom, glavna značilnost za to vrsto masaže. Namen masaže LOMI LOMI je sproščanje blokirane energije. Masaža se zato izvaja po intuiciji izvajalca masaže. Pomembno je, da je izvajalec energijsko usklajen z vibracijami vesolja. Na tak način izbere primerne masažne gibe v obliki valovanja, ki s pomočjo celega telesa pripomorejo izničiti blokirane energije. Gibe izvaja izključno z dlanmi, podlaktmi in komolci. Prijemi so različno dolgi in v različnih ritmih. Gibanje poteka iz ene na drugo stran, gor in dol ter vse naokrog telesa. Tehnika gnetenja in ritmično gibanje maserja izboljša vaše fizično stanje ter cirkulacijo krvi in limfnih vodov.

BOWNOVA MASAŽA
Je edinstvena tehnika, pri kateri se ne uporablja olja in se ne izvaja klasičnih masažnih prijemov. Z Bownovo masažo se osvobodi človekova energija in omogoči njen neoviran pretok. Z nežnim, vendar dovolj močnim pritiskom na natančno določenih mestih, stimuliramo receptorje v mišično-vezivnem tkivu in s tem sprožimo proces samouravnavanja, boljše sistemske komunikacije in izboljšanje energetskega pretoka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovno osebje poskrbi za popolno sprostitev
  • pestra izbira masaž, med katerimi boste zagotovo našli ustrezno
  • uporabljajo izključno slovenska olja
  • masaža odpravlja fizične in psihične napetosti
  • na voljo je veliko brezplačno parkirišče
  • izvrstno darilo ob dnevu žena ali materinskem delu

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)