Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na masažo po izbiri z možnostjo masaže in savnanja v dvoje!

od 24,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 9
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 51% popust na masažo po izbiri z možnostjo masaže in savnanja v dvoje!

od 24,90 €

Redna cena od 50,00 €

Izbiraš lahko med filipinsko, tajsko, havajsko, športno, klasično masažo ali masažo za nosečnice z gelom sveže rastline aloe vere. Masaža z Aloe vero naredi kožo mehkejšo, bolj prožno, jo obnavlja, pomirja in ščiti. Lahko pa se odločiš za masažo v dvoje z vključeno IR savno! 

Na voljo filipinska, tajska, havajska, športna, klasična masažo ali masaža za nosečnice. Možnost masaže v dvoje z uporabo IR savne!

MASAŽE

Z masažo z Aloe vero odstranijo odmrle celice zgornjega dela kože in kožo hranilno oskrbijo. Masaža z Aloe vero naredi kožo mehkejšo, bolj prožno, jo obnavlja, pomirja in ščiti. Pozitivno vpliva na kožne težave, opekline, odrgnine, zmanjšuje maščobne obloge, izboljša tonus kože in njeno vitalnost. Pomaga pri odstranjevanju strij in kožnih madežev. Kombinacija masaže z Aloe vero na telo deluje protibolečinsko in blaži vnetja.

KLASIČNA MASAŽA
Predstavlja sproščanje mišic in vezi telesa, pri kateri z določeno stimulacijo izboljšamo vaše počutje in zdravje. Uravnava hormonsko ravnovesje v telesu, sprosti mišično napetost, izboljša cirkulacijo mišičevja, odstrani mišične vozle, znižuje raven sladkorja v krvi in prav tako visok pritisk ter srčni pulz, izboljšuje prebavo, lajša bolečine v hrbtu, vratu in ramenih, blagodejno vpliva na živčni sistem ter na psiho.

ŠPORTNA MASAŽA
Intenzivnejša masaža namenjena profesionalnim in rekreativnim športnikom. Z aktivacijskimi ali regeneracijskimi tehnikami izboljšamo psihofizično pripravljenost. Lajšamo bolečine, odpravljamo in preprečujemo poškodbe mišic in tkiv, obnavljamo mišično tkivo, pospešujemo krvni pretok in prekrvavljenost mišic, spodbujamo presnovo mlečne kisline v mišicah, odpravljamo mišične krče, izboljšujemo gibljivost telesa in sklepov, stimuliramo živčni sistem.

FILIPINSKA MASAŽA
Je sproščujoča masaža srednje jakosti, pri kateri uporabljamo samo dlani. S kombinacijo hitrih in počasnih pritiskov na določenih točkah vašega telesa odpravimo bolečine in napetosti v mišicah, kitah, sklepih, spodbudimo cirkulacijo krvi in limfe in s tem izboljšamo pretok energije v telesu in harmonijo telesa. Masaža odpravlja stres in vzbudi veliko zadovoljstva.

TAJSKA MASAŽA
Je močnejša masaža pri kateri lajšamo bolečine, sproščamo napetost in izboljšujemo gibljivost sklepov. Uporabljamo različne tehnike pritiska kot so komolci, kolena, členki in prsti. Vsebuje tudi raztegovalne tehnike, ki jih prilagodimo posamezniku in njegovim težavam. Tajsko masažo izvajamo na masažni mizi.

MASAŽA ZA NOSEČNICE
Je manj intenzivna masaža, posebej prilagojena nosečnicam in odpravlja težave, ki se v nosečnosti rade pojavljajo (utrujenost, glavobol, zastajanje vode v telesu, ohlapnost kože po porodu, nastanek strij ...). Vsako masažo prilagodijo nosečnici in mesecu nosečnosti.

INFRARDEČA SAVNA
Pri tej vrsti savne se za ogrevanje zraka porabi samo 20 % energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj C, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • filipinska, tajska, havajska, športna, klasična masažo ali masaža za nosečnice
  • masaža z gelom sveže rastline aloe vera
  • zagotovite si popolno sprostitev tudi v družbi vam ljube osebe
  • razvajanje in nega telesa ter popolna sprostitev
  • možnost paketa masaže in savnanja v dvoje z vključeno penino

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

So družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Njihova najbolj poznana storitev so profesionalne masaže, ki izvirajo iz Azijskih držav, tako kot tudi njihove korenine. Kot kolektivi skrbijo za sprostitev, zdravje in lepoto njihovih strank. Nudijo vam različne vrste masaž, neg telesa, obraza, laserske tretmaje, savnanje in ostale športne, estetske in protibolečinske tretmaje.

Njihovo delovanje temelji na sami rastlini Aloe veri, ki so jo uporabljali že v starem Egiptu. So edini v Sloveniji, ki pri storitvah uporabljajo sveže liste Aloe vere in ne različnih krem in koncentratov. Prednost je v tem, da gel ne oksidira in ne izgubi hranilnih snovi.

Njihovo poslanstvo je uporaba gela  iz svežega lista Aloe vere, ki se pripravi pred samo  storitvijo ob prisotnosti stranke, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost in blagodejnost.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)