k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 56% popust na klasično, protibolečinsko masažo ali na refleksoterapijo!

od 16,90 €

Redna cena od 0,00 €

# / 3

Do 56% popust na klasično, protibolečinsko masažo ali na refleksoterapijo!

od 16,90 €

Ste pod stresom in potrebujete sprostitev? Potem si morate privoščiti klasično masažo, ki bo sprostila mišice in poskrbela za odlično počutje! Če pa čutite bolečine v križu, vratu ali hrbtenici, pa bo protibolečinska masaža idealna za vas. Lahko pa izberete tudi naravno tehniko zdravljenja, refleksoterapija dlani in stopal z eteričnim oljem, ki jo uporabljajo v pomoč pri premagovanju bolezni, bolečinah in raznih težavah. 

Prerojeno telo, odpravljena fizična in psihična napetost s pomočjo masaže ali refleksoterapija. Učinkovito pri boleznih, bolečinah in raznih težavah

masaže

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje ... V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu, vratu ali hrbtenici priporočajo protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.
Protibolečinska masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice. Priporočajo jo tudi po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše splošno počutje in zdravje.

REFLEKSOTERAPIJA
Z masažo oz. pritiskom določenega mesta izzovejo odziv organa/organskega sistema, ki tej coni pripada. Z masažo osvobajajo kakršne koli napetosti, bolečine ali druge pomanjkljivosti v določeni coni. Priporočljiva je kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, terapevtsko pa pomaga pri težavah, kot so nespečnost, živčna in mišična napetost, astma, glavoboli ipd.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • storitev odpravi utrujenost in občutek razdraženosti v mišicah
  • popolna sprostitev telesa in duha ter zmanjšanje stresa
  • masaža bo pomagala pri odpravljanju bolečin v križu, vratu ...
  • masaža zelo dobro vpliva na prekrvavitev in ima blagodejne učinke na mišice
  • učinkovito pri boleznih, bolečinah in raznih težavah

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Salon Geia je kotiček sprostitve in dobrega počutja, ki se nahaja v Ljubljani. Poleg klasične in protibolečinske masaže opravljajo še masažo z eteričnimi olji, švedsko in športno masažo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (147)