k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 71% popust na klasično masažo hrbta, nog in stopal z BIO kokosovim maslom!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 71% popust na klasično masažo hrbta, nog in stopal z BIO kokosovim maslom!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Prepustite se rokam profesionalnih maserjev ter začutite olajšanje! V salonu Kvadrus bodo s klasično švedsko masažo in refleksno masažo stopal z kokosovim maslom poskrbeli za popolno sprostitev. Kakovostno BIO kokosovo maslo kožo ohranja gladko, mehko in intenzivno navlaženo in je prijetnega vonja!

Kakovostno BIO kokosovo maslo kožo ohranja gladko, mehko in intenzivno navlaženo in je prijetnega vonja!

MASAŽA KVADRUS DREAMS 

Klasična švedska masaža in refleksna masaža stopal z kokosovim maslom
Tokratna masaža je namenjena razvajanju vaših čutov. Vrhunsko kokosovo maslo oddaja aromatičen vonj, ki bo božal vaša dihala. Izkušene roke naših maserjev s bodo potrudile, d vam bo neizmerno prijetno.

Zakaj Kokosovo maslo?
Kakovostno BIO kokosovo maslo kožo ohranja gladko, mehko in intenzivno navlaženo in je prijetnega vonja. Se hitro vpija, ne pušča madežev na oblačilih. Je bogato z vitamini A, B in E, ki varujejo kožo pred nastankom prostih radikalov. Preprečuje prezgodnje staranje kože, gube ter madeže. Kokosovo olje kožo tudi pomlajuje z odstranjevanjem zunanje plasti mrtvih celic in jo tako zgladi. Ker se vpije globoko vanjo, jo okrepi in globinsko zdravi, izjemno učinkovito pa je tudi pri lajšanju posledic prekomernega sončenja.

ŠVEDSKA MASAŽA IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
…Božansko razvajanje. Tehnika klasične švedske masaže in refleksna masaža stopal vzbuja ugodje in lahko izboljšata zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost. Klasična sprostitvena masaža in refleksna masaža stopal vam bo povrnila občutke moči in povrnila veselje do življenja. Sprostitvena masaža je v primerjavi z ostalimi sodobnimi masažami, precej individualna izkušnja, maser-terapevt bo skozi kratek pogovor ugotovil kako se počutite in temu prilagodil masažo. Ritmično glajenje, gnetenje in refleksna masaža izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Trenutno počutje se spreminja in niti pri dveh ljudeh ni enako. Prepustite se in povejte svoje težave…

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Namen refleksne masaže je vzpostaviti ravnovesje vseh organov v telesu. Sinhronizirano delovanje naših organov je temelj dobrega počutja in zdravja. Refleksna masaža stopal lahko pomaga ohranjati mladost.
Refleksna masaža stopal je zelo učinkovita metoda čiščenja telesa, razstrupljanja telesa. S pomočjo refleksne masaže stopal se izboljšuje prekrvavitev organov.


KAJ VSE LAHKO DOSEŽEMO Z MASAŽO?
ŽIVLJENJE BREZ:
- visokega krvnega pritiska
- prenizkega krvnega pritiska
- slabe prebave
- čustvenih stisk in tesnobe
- depresije in žalosti
- bolečin v hrbtenici, vratu, kolenih in nogah
- glavobola

Namenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija s katero boste lažje kos stresu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • klasična masaža in refleksna masaža stopal z kokosovim maslom
  • kokosovo maslo oddaja aromatičen vonj, ki bo božal vaša dihala
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (157)