Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 68% popust na klasično ali sprostitveno-antistresno masažo za ženske!

od 11,90 €

Redna cena od 28,00 €

# / 3

Do 68% popust na klasično ali sprostitveno-antistresno masažo za ženske!

od 11,90 €

Redna cena od 28,00 €

Z masažo boste zmanjšali bolečine in napetost v mišicah, masažna olja pa blagodejno vplivajo na kožo. Masaža pospeši izločanje strupov iz telesa in tako poveča odpornost, da bo vaše telo pripravljeno na hladne dni! Na voljo tudi antistresna-sprostitvena masaža, pri kateri vas bodo z uporabo visoko kakovostnih eteričnih olj in z mehkimi prijemi popeljali v stanje popolnega miru in harmonije.

Sprostite se pod rokami profesionalnih maserk. Na voljo masaža celega telesa ali hrbta!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • ponudba velja samo za ženske

masaže

Masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje... V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

POTEK KLASIČNE MASAŽE
Klasična masaža se začne vedno na hrbtu. Mišice na hrbtu maser najprej pogladi in ogreje, nato se poišče napete predele, ki se jih z ustreznimi masažnimi tehnikami, kot so otiranje in gnetenje, globinsko prekrvavi in posledično zmehča. Sledi masaža stopal in nog zadaj, kjer se prav tako uporabijo različne masažne tehnike glede na obliko in veliost posameznih mišic. Nato se klient obrne in se zmasirajo noge še spredaj, sledi masaža rok in če je masaža daljša (90 minut), se zmasira tudi obraz in glava.

POTEK SPROSTITVENE-ANTISTRESNE MASAŽE
Z uporabo visoko kakovostnih eteričnih olj in z mehkimi prijemi vas profesionalno osebje popelje v stanje popolnega miru in harmonije. Vaše telo se sprosti, misli se uravnovesijo. To vam ponuja sprostitvena masaža. Sproščeni in polni energije boste veliko lažje premagovali zahteve in najrazličnejše pritiske svojega vsakdana. S sprostitveno masažo skrbimo za zdrav videz, dobro počutje, blažimo stres in
napetost, da lahko ponovno zgradimo harmonijo z notranjim jazom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izberite masažo, ki jo vaše telo in um najbolj potrebujeta
  • odpravljanje bolečin, sprostitev in zmanjšanje stresa
  • prerojeno telo, odpravljena fizična in psihična napetost
  • uravnavanje in vitaliziranje energetskih centrov
  • terapija za stresna obdobja, ki se kažejo v bolečem hrbtu
  • strokovno osebje

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

V Kozmetičnem salonu Magic si lahko privoščite različne lepotne storitve – pedikura, manikura, podaljševanje trepalnic, odstranjevanje dlačic, brazilska depilacija, različne nege obraza (diamantni piling, ultrazvok, ultrazvočni čistilec, cryo derm), oblikovanje obrvi in masaže. Čudovit ambient, lahko dostopna lokacija in strokovno osebje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (140)