k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 55% popust na klasično ali športno masažo ali sladko razvajanje telesa!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 55% popust na klasično ali športno masažo ali sladko razvajanje telesa!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

Poskrbite za boljše fizično in psihično počutje s klasično masažo ter premagajte bolečine in stres ter dosežite stanje popolnega miru in harmonije. Za ljubitelje sladkega pa bo idealno čokoladno ali kokosovo razvajanje telesa z vključeno masažo obraza in stopal! Čokoladno ali kokosovo razvajanje telesa je lahko tudi odlična izbira za božično darilo. Privoščite svojemu telesu kar potrebuje.

 

Masaža za lajšanje bolečin, ohranjanje vitalnosti in sprostitev! Ali popolno čokoladno in kokosovo razvajanje telesa z masažo obraza!

masaže

ČOKOLADNO RAZVAJANJE TELESA
Poleg masaže stopal, maske za obraz in masaže obraza vas čaka masaža s čokoladnim ali kokosovim oljem. Čokoladna masaža je za vsakogar, ki se želi razvajati, sprostiti in si že z eno nego ali masažo učinkovito zmanjšati stres in izboljšati splošno počutje in razpoloženje. Pomaga povečati vsebnost vlage v koži in spodbuja obnovo celic. Čokolada vsebuje kofein, ki pospešuje krvni obtok. Ker vsebuje veliko različnih vrst masla in olj v kombinaciji z aktivnimi sestavinami ter dišavnimi olji, bo masažno olje tudi nahranilo, negovalo in ščitilo kožo po uporabi.

KOKOSOVO RAZVAJANJE TELESA
Kokosovo olje na kožo vpliva blagodejno in antibakterijsko ter vrača koži vlažnost in elastičnost. Kokosovo olje ima odlične protimikrobne lastnosti. Vsebuje vitamin E, ki ohranja kožo elastično in zdravo, jo naredi gladko in mehko ter jo ščiti pred izsušitvijo v vročih dneh. S kokosovim oljem boste storili veliko uslugo vašemu utrujenemu telesu, ki vas bo nato nagradilo z neverjetnim občutkom sproščenosti. Vaša koža bo po masaži mlajša in bolj gladka. Del razvajanja pa je tudi refleksna masaža stopal in masaža obraza. 

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Z masažo oz. pritiskom določenega mesta izzovemo odziv organa/organskega sistema, ki tej coni pripada. Z masažo osvobajamo kakršne koli napetosti, bolečine ali druge pomanjkljivosti v določeni coni. Priporočljiva je kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, terapevtsko pa pomaga pri težavak kot so nespečnost, živčna in mišična napetost, astma, glavoboli ipd.

KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA
Klasična masaža sprošča napete mišice z različnimi masažnimi prijemi. Masaža je odlična za ohranjanje in dvigovanje telesne vitalnosti in zmajševanje podvrženosti poškodbam in stresu. Klasična masaža je v Evropi zelo priljubljena, saj odpravlja bolečine, priporočljiva pa je predvsem zaradi njenega sproščujočega učinka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • lajšanje bolečin in problemov s hrbtom ali drugimi deli telesa
  • odpravljanje zatrdlin oziroma vozlov
  • sproščanje napetih mišic in boljša prekrvavitev
  • pomaga pri premagovanju in odpravljanju napetosti in stresa
  • čokoladno razvajanje: masaža telesa, stopal in obraza ter nanos maske!
  • masažno olje bo nahranilo, negovalo in ščitilo kožo po uporabi
  • kokosovo razvajanje: masaža telesa, stopal in obraza
  • olje na kožo vpliva blagodejno in antibakterijsko

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Masažni salon v Šmarjeških toplicah vam nudi bogato izbiro masaž. Nudijo vam klasično, refleksno masažo ali terapevtsko. Strokovnjaki bodo poskrbeli za vas in vaše udobje ter na strokoven in učinkovit način poskrbeli za vašo relaksacijo in sprostitev.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (141)