k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 59% popust na čokoladno ali klasično in energijsko masažo z aromaterapijo!

od 14,50 €

Redna cena od 29,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do 59% popust na čokoladno ali klasično in energijsko masažo z aromaterapijo!

od 14,50 €

Redna cena od 29,00 €

Končajte utrujenost duha in telesa s sproščujočo masažo po izbiri, ki vam bo z izboljšano prekrvavitvijo povrnila energijo in odpravila napetosti in bolečine, ki vas ovirajo med napornim vsakdanom. Privoščite si čokoladno masažo celega telesa ali pa energijsko in klasično masažo hrbta z vključeno reiki terapijo ter zakorajte v nov dan s svežo energijo!

Čokoladna masaža z oljem vonja čokolade in kakavovim maslom ali masaža hrbta z reiki terapijo!

MASAŽE

ČOKOLADNA MASAŽA
Masaža s čokolado bo obnovila vašo kožo. Nahranila jo bo z visoko vrednimi hranili, jo pomirila in ji bo zagotovila učinkovito zaščito pred staranjem. Pri čokoladni masaži uporabljajo čokoladno olje s kakavovim maslom. Kakav vsebuje antioksidante, ki blagodejno vplivajo na krvni obtok in počutje, v njem pa najdemo tudi endorfin, hormon, ki ga nekateri imenujejo kar naravni spodbujevalec sreče. Kakavovo maslo medtem hrani, vlaži, mehča in ščiti kožo pred staranjem.

MASAŽA Z AROMATERAPIJO
Aromaterapija je popolna sprostitev duše in telesa. Sproščujoča masaža z aromami in eteričnimi olji zagotavlja telesu stanjepopolnega miru in harmonije. Eterična olja učinkujejo sproščujoče na fizični, psihični, emocionalni in duhovni ravni, saj očiščujejo telo prek limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost ter uravnovešajo misli. Masaža vključuje klasično masažo hrbta in reiki terapijo.

REIKI MASAŽA
Je masaža, kjer se združita moč reikija, univerzalne življenjske energije in prijemi klasične masaže. Tovrstna masaža sprošča strese, odpravlja bolečino, ruši in sprošča stare energetske blokade, krepi imunski sistem. Uporablja pa se tudi za reševanje mnogo drugih težav kot npr. ščitnica, hemoroidi, krvni pritisk, težave s prebavo, sladkorna bolezen itd.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična sprostitev za utrujeno telo in napete mišice
  • izboljšanje cirkulacije ter splošnega fizičnega in psihičnega počutja
  • sprostite svoje telo in um ter pozabite na vsakdanje skrbi
  • sproščanje napetih mišic in boljša prekrvavitev
  • odlična ideja za darilo

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

V masažnem salonu Moč dotika vam ponujajo različne masaže, ki vas bodo popolnoma sprostile. Maser Jože Barkovič, prihaja iz Krškega in od vedno je sanjal, da bo masiral. Svoje sanje je uresničil po končani dvajsetletni nogometni karieri, ko se je vpisal v Higejo, šolo za maserje in terapevte. Opravil je tečaj klasične masaže ter refleksne masaže stopal in od takrat naprej redno masira. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (141)