Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 65% popust na božično, antistresno, klasično ali protibolečinsko masažo!

od 13,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3
PRIPOROČAMO

Do 65% popust na božično, antistresno, klasično ali protibolečinsko masažo!

od 13,90 €

Redna cena od 40,00 €

Za boljše fizično in psihično počutje! Prepustite se profesionalnim rokam in si po napornem dnevu privoščite masažo, ki vas bo ponovno napolnila z energijo in vam odpravila morebitne nevšečnosti, kot so bolečine in napetost. Odločite se za božično masažo, kjer prejmete še GRATIS darilo presenečenja, klasično ali antistresno masažo. Na voljo tudi protibolečinska masaža, ki je usmerjena na odpravljanje težav.

Na voljo masaža hrbta in rok ali celega telesa! Poskrbite za preobremenjene mišice z masažo, po kateri boste odšli sproščeni in polni energije.

MASAŽE

BOŽIČNA MASAŽA
Masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje...V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Protibolečinska masaža hrbta je namenjena vsem, ki trpite za bolečinami v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih... Z globokimi in ritmičnimi prijemi se sprostijo preobremenjene mišice in mesta utesnitev, v celoten predel ob hrbtenici priteče sveža kri s hranili, obenem pa se odplavi toksine iz zastojnih področij.

ANTISTRESNA MASAŽA
Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med samo masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosi v vašem telesu. 

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža celega telesa ohranja in dviguje telesno vitalnost in zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu. Pri klasični masaži se sproščajo napete mišice telesa z različnimi prijemi in tehnikami kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru teh tehnik se izvaja več različnih variacij, glede na velikost, obliko in trdoto mišic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • profesionalno izvedena storitev v priljubljenem salonu
  • izboljšana cirkulacija, odprava napetosti in manj bolečin
  • odlična ideja za darilo, s katerim boste ljubljeni osebi polepšali dan
  • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha
  • odpravljanje bolečin, sprostitev in zmanjšanje stresa

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Envie beauty je lepotni salon, ki nudi podaljševanje trepalnic, masaže, podaljševanje nohtov in manikire. Dostopna lokacija vam olajša obisk, za to trendovsko storitev pa v prijetnem ambientu poskrbi izkušeno in profesionalno osebje. Po prijetnem obisku prijaznega osebja, ki vas bo s svojimi storitvami razvajalo v lepotnem salonu Envie beauty, bodo vaši nohti lepi in urejeni, telo sproščeno, koža mehka in gladka, prihajajoči dnevi lažji, vi pa samozavestnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (198)