k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 67% popust na 6 različnih masaž ki bodo regenerirale vaše telo in duha!

19,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 3

Do 67% popust na 6 različnih masaž ki bodo regenerirale vaše telo in duha!

19,90 €

Redna cena od 60,00 €

Na izbiro kar 6 odličnih masaž, izbirate lahko med sprostitvenimi, športno ali ortopedsko masažo. Izberite najljubšo in se prepustite osebju, ki bo poskrbelo, da se boste počutili popolnoma prerojeni! Masažo uporabljamo za zmanjševanje stresa in celo za preprečevanje zdravstvenih težav, povezanih s stresom, saj telo umiri in centralni živčni sistem premakne v stanje samozdravljenja. Sprostite telesne in duševne blokade ter umirite svoje misli.

Izbirate lahko med: ayurvedsko masažo, masažo z vročimi kamni, klasično, antistresno, športno masaža ali ortopedsko masažo hrbtenice!

Masaže

AYURVEDSKA MASAŽA
Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki človeka obravnava celostno in ga uči, kako živeti v harmoniji z naravo. Ayurvedske masaže so starodavna osnova masaž, iz katere so se kasneje razvile številne poznejše oblike. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno sledi energijskim potem telesa in stimulira akupunkturne točke, s tem pa odpravlja zastoje pretoka energije in spodbuja samodejno razstrupljanje telesa. Masaža ima globok sproščujoč učinek in deluje na vsa tkiva, organe, kanale ter jih poživlja. K večjemu učinku pripomorejo izbrana masažna olja, ki pa so, v studiu Kvadrus, izključno slovenska.

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI
Namen masaže je globoka sprostitev, sproščanje utrujenih mišic, iz vašega telesa pomagajo izločiti toksine, uravnavajo in poživljajo energetska središča. Med masažo se sproščajo napete mišice, telo se segreva, ustvarijo se pogoji za boljše dihanje, poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi, razteza se vezno tkivo sklepov, preko živčevja deluje na notranje organe.

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža ohranja in dviguje telesno vitalnost in zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu. Pri klasični masaži se sproščajo napete mišice telesa z različnimi prijemi in tehnikami kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru teh tehnik se izvaja več različnih variacij, glede na velikost, obliko in trdoto mišic.

ANTISTRESNA MASAŽA
Antistresna masaža zajema celo telo. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med samo masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosi v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in tudi pomirjevalo. Vplivalo bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihičnih preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V kolikor je vaše telo močno zavozlano, vam bodo do sprostiteve pomagali še z konjsko mastjo.

ŠPORTNA MASAŽA
To je specialna masaža namenjena vrhunskim športnikom in rekreativcem. Seveda jo priporočajo tudi tistim z aktivnim življenjskim slogom in tistim, ki imate probleme z zamrznjenim vratom (heksen šus, to ime nam je bolj poznano). Masaža je osredotočena na mišične skupine, ki so aktivne v posameznem športu. Priporočajo jo pri športih, kjer je telo prisiljeno v določeno držo in taka drža traja dlje časa (kolesarjenje, golf, tenis, smučanje, veslanje) ali pri športih, kjer se gibi ponavljajo (tek, rolanje, fitnes, ples).
Masažo prilagodijo potrebam osebe, ki pride na tako masažo. Najprej je pogovor in ugotavljanje stanja nato pa masaža najbolj obremenjenih delov telesa. Masirajo se posamezni deli telesa.

ORTOPEDSKA MASAŽA HRBTENICE
Pomaga odpraviti težave gibalnega aparata, predvsem prek sproščanja mišic. Terapija je usmerjena na mišice in vezivno tkivo ter s tem omogoča uporabo mehkih tehnik pri zdravljenju težav s hrbtenico in sklepi.
Sproščene in pravilno delujoče mišice omogočajo pravilno gibanje hrbtenice in sklepov. Posledično se zmanjšajo bolečine, poveča se gibljivost in kvaliteta življenja.
Masaža se priporoča vsem tistim, ki si želite sprostiti napetosti v telesu, živeti polno in zdravo življenje, okrepiti imunski sistem, zmanjšati čustvene blokade in zmanjšati mišične, revmatske in druge bolečine. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovno osebje poskrbi za popolno sprostitev
  • pestra izbira masaž, med katerimi boste zagotovo našli ustrezno
  • uporabljajo izključno slovenska olja
  • masaža odpravlja fizične in psihične napetosti
  • na voljo je veliko brezplačno parkirišče

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (134)