Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 67% popust na 4 raznolike, sproščujoče masaže celega telesa po izbiri!

od 9,90 €

Redna cena od 25,00 €

# / 3

Do 67% popust na 4 raznolike, sproščujoče masaže celega telesa po izbiri!

od 9,90 €

Redna cena od 25,00 €

Z masažo podaljšajte vaši koži mladost, lepoto in vitalnost! Ajurvedska olja pospešijo izločanje strupov iz telesa, podmažejo tkiva in nahranijo mišice, kosti in sklepe. S klasično masažo boste zmanjšali bolečine in napetosti v mišicah, masažna olja pa blagodejno vplivajo na kožo. Poleg tega bo klasična masaža napolnila vaše telo in duha z novo energijo. Izberite masažo s kombinacijo limfne drenaže, ki vam bo pomagala iz telesa izločiti toksine. 

Izboljšajte svoje počutje in razbremenite svoje telo ter se sprostite pod rokami profesionalnih maserk!

Masaže

KLASIČNA MASAŽA
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljajo se različne masažne tehnike, kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, gladenje... V okviru naštetih tehnik se izvaja več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic.

Potek klasične masaže
Klasična masaža se vedno začne na hrbtu. Mišice na hrbtu maser najprej pogladi in ogreje, nato poišče napete predele, ki jih z ustreznimi masažnimi tehnikami, kot sta otiranje in gnetenje, globinsko prekrvavi in posledično zmehča. Sledi masaža stopal in nog zadaj, kjer se prav tako uporabijo različne masažne tehnike glede na obliko in velikost posameznih mišic. Nato se klient obrne in se zmasirajo noge še spredaj, sledi masaža rok, če je masaža daljša (90 minut), se zmasira tudi obraz in glava.

LIMFNA DRENAŽA
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu, da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu, da se očisti strupov.

ABYANGA - AYURVEDSKA MASAŽA
Abyanga je masaža za sprostitev in izboljšanje počutja. Ayruvedska olja pospešijo izločanje strupov iz telesa, podmažejo tkiva in nahranijo mišice, kosti in sklepe. Z izboljšano limfno in krvno cirkulacijo se doseže razstrupljanje in pomlajevanje telesa. Ayruveda je najstarejša znana medicinska veda, katere cilj je zagotoviti dolgo, zdravo in srečno življenje tudi v visoki starosti. Človeka obravnava kot celoto telesa, duha in duše. Za ayurvedo je zdrav tisti človek, ki je v sozvočju s samim seboj in z okoljem, ki ga obdaja. Da bi ta cilj dosegli, ayurveda priporoča primerno, posameznemu tipu človeka prilagojeno prehrano in ustrezen način življenja, dihalne vaje, meditacijo, masaže in očiščevalne kure.

Ayruvedska masaža je torej le eno izmed pomembnih priporočil za doseganje zdravja. Masažo izvaja izkušeni ayruvedski terapevt ali terapevtka s toplimi zeliščnimi olji.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so "zemljevid" celega telesa, sestavljena iz 7000 živčnih končičev. Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izberite masažo, ki jo vaše telo in um najbolj potrebujeta
  • odpravljanje bolečin, sprostitev in zmanjšanje stresa
  • prerojeno telo, odpravljena fizična in psihična napetost
  • uravnavanje in vitaliziranje energetskih centrov
  • terapija za stresna obdobja, ki se kažejo v bolečem hrbtu
  • pospeši izločanje strupov iz telesa in nahranijo mišice, kosti in sklepe

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Sprostite se z masažo in hkrati naredite nekaj za svoje telo dolgoročno! Iz masažnega salona Ajda boste odšli kot prerojeni! Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Ljudje že tisoče let poznajo masažo in njeni učinki so temeljito dokumentirani, zato dobro vemo, da nam koristi. Redna masaža nam omogoča, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)