Do 66% popust na 4 različne masaže, ki bodo regenerirale tvoje telo in duha!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 20 kuponov

# / 6

Do 66% popust na 4 različne masaže, ki bodo regenerirale tvoje telo in duha!

od 17,90 €

Redna cena od 40,00 €

prodani

Prodanih 20 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Na izbiro kar 4 masaže: antistresna, protibolečinska masaža s kapljicami 31, masaža za odpravo mišičnih krčev in intuitivna masaža. Vsa olja, ki jih uporabljajo so slovenskega porekla, visoko kvalitetna in obogatena z vitamini.

Izbiraš lahko med: antistresno, protibolečinsko masažo s kapljicami 31, masažo za odpravo mišičnih krčev in intuitivno masažo.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • izbiraš lahko med antistresno, protibolečinsko, masažo senc z zeliščnim oljem 31, masažo za odpravo mišičnih krčev ali intuitivno masažo

Za to ponudbo imamo kar 4 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  75-minutna masaža telesa po izbiri za 1 osebo

  Preberi vse

  -66 %

  70,00 €

  23,90 €

  Vrnemo 0,12 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutna masaža telesa po izbiri za 1 osebo

  Preberi vse

  -64 %

  60,00 €

  21,90 €

  Vrnemo 0,11 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  45-minutna masaža telesa po izbiri za 1 osebo

  Preberi vse

  -60 %

  50,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  30-minutna masaža telesa po izbiri za 1 osebo

  Preberi vse

  -55 %

  40,00 €

  17,90 €

  Vrnemo 0,09 €

MASAŽE

ANTISTRESNA MASAŽA
Antistresna masaža zajema celo telo. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med samo masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosi v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in tudi pomirjevalo. Vplivalo bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihičnih preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V kolikor je vaše telo močno zavozlano, vam bodo do sprostiteve pomagali še z konjsko mastjo.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Proti bolečinska masaža z mandljevim oljem in kapljicami 31, ki so dodane olju je odličen način za blaženje posledic stresnega življenja. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne umiritve. Vsa olja, ki jih uporabljajo so slovenskega porekla, visoko kvalitetna in obogatena z vitamini.

MASAŽA SENC Z ZELIŠČNIM OLJEM 31
Zeliščno kapljice 31 so sestavljene iz kar 31 rastlin (evkalipt, poprova meta, pomaranča, janež, limonska trava, citrona, bor, rožmarin, česen, cipresa, sivka, majaron, bazilika …). Skupek teh zelišč so fantastične kapljice 31. Kapljice so narejene po originalnem švicarskem receptu in ste verjetno že slišali za njih. Uporabljajo se za osvežitev nog, za nego lasišča, po britju, kot dodatek h kopelim. Namenjen so tudi masaži. Kapljice dodajo osnovnemu olju za masažo. Olje nato nanesejo na telo, še posebej na mesta, ki so prizadeta zaradi različnih dejavnikov (hudi telesni napori, poškodbe, udarnine). V salonu vam bodo takšno olje nanesli tudi na čelo in vam jih utrli v kožo. Kapljice ne vsebujejo alkohola, ne mastijo in se hitro posušijo.

MASAŽA ZA ODPRAVO MIŠIČNIH KRČEV
Masaža vsebuje 45 minutno masažo telesa, 20 minutno masažo nog z proti bolečinskim gelom in oljem ter 10 minutno masaže stopal. Velika obremenitev nog, utrujenost. pomanjkanje magnezija, premalo zaužite tekočine so najpogostejši razlogi za nastanek mišičnih krčev. Te nastanejo zaradi zmanjšane cirkulacije krvi in takrat se v mišicah nabirajo toksini in mlečna kislina. Težave, ki se pojavijo zaradi krčev so slaba cirkulacija, mrzle noge, utrujene noge in bolečine. Krči se sicer lahko pojavi kjer koli v telesu, vendar se ta masaža nanaša predvsem na krče v nogah. Znajo oblažiti tudi pri krčih v ostalih delih telesa in če bi želeli se masažna terapija lahko "preusmeri" na druge dele telesa.

INTUITIVNA MASAŽA
Masaža celega telesa. Vključuje različne masažne tehnike. Od intuicije maserja-terapevt je odvisno katero masažno tehniko bo izvedel. Masaža vključuje tudi reiki terapijo. Ta vrhunska masaža ugodno vpliva na telo in dušo. Pred masažo je primerno z maserjem spregovoriti par stavkov in opisati težave, s katerimi se srečujete. Običajno izberemo limfno drenažo, TUI-NA masažo, refleksno masažo za stopala ali roke, po potrebi tudi gastro masažo (masaža trebuha). Vsako telo ima "v vesolju" svoje energijsko telo. Energijsko telo se nahaja okoli našega telesa (od 60-100 cm stran). Tako kot na fizično telo vpliva dotik, tako na energijsko telo vpliva REIKI terapija. Tokratna masaža je veliko več kot le masaža. Rešili boste težave na telesnem in energijskem nivoju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • strokovno osebje poskrbi za popolno sprostitev
 • pestra izbira masaž, med katerimi boste zagotovo našli ustrezno
 • uporabljajo izključno slovenska olja
 • masaža odpravlja fizične in psihične napetosti
 • na voljo je veliko brezplačno parkirišče

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Enostaven nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le 1.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.9.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija s kodo kupona izključno na telefonsko številko 041 704 363 vsak dan v tednu od 8:00 do 18:00 ure.

PARKIRIŠČE

V bližini so brezplačna javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Na masažo pridite vsaj 5 minut pred pričetkom. Pred prihodom na masažo se doma stuširajte. Če imate daljše lase, si jih pred masažo spnite. Dve uri pred masažo niso priporočljivi obilnejši obroki, kajenje in uživanje alkoholnih pijač. Po masaži je priporočljivo 10 minutno tuširanje. V dveh urah po masaži popijte vsaj liter vode in počivajte. Ponudnika pred pričetkom opozorite na morebitne zdravstvene težave.

DELOVNI ČAS: pon-ned: 7:00-22:00

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)

Pri tej ponudbi so na voljo 4 možnosti. Izberi najboljšo!