Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do popolne sprostitve s 60% popustom na terapevtsko ali energetsko masažo!

od 13,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Do popolne sprostitve s 60% popustom na terapevtsko ali energetsko masažo!

od 13,90 €

Redna cena od 30,00 €

Znebite se napetosti in utrujenosti zaradi hitrega tempa življenja ter si po napornem dnevu privoščite masažo, ki vas bo napolnila z energijo in vam odpravila morebitne nevšečnosti, kot so bolečine in napetost. Strokovno osebje studia bo poskrbelo za vaše dobro počutje in regeneracijo.

S terapevtsko masažo zmanjšujemo stres in odpravljamo razne bolečine. Energetska masaža pa pomaga doseči in vzdrževati zdrav način življenja.

MASAŽE

TERAPEVTSKA MASAŽA
Terapevtska masaža je bolj problemsko usmerjena masaža, s katero odpravimo bolečine ali druge težave. Ker združuje različne masažne tehnike, je zelo učinkovita – z vsako tehniko namreč vplivamo samo na določene strukture telesa, če zajamemo kar vse, pa je učinek toliko večji. S terapevtsko masažo zmanjšujemo stres, odpravljamo razne bolečine, glavobole, migreno, preprečujemo in odpravljamo išias, »heksenšus«, mišične zatrdline oz. vozle, utrujenost, pomaga pri okorelih zapestjih ali prstih, pri omrtvičenih rokah ali nogah, za izboljšanje splošnega počutja...in še mnogo več.

ENERGETSKA MASAŽA
Cilj energetske masaže je, da vam pomaga doseči in vzdrževati zdrav način življenja. Dokazano zmanjšuje stres, izboljšuje cirkulacijo, znižuje krvni tlak, je bistven element za ohranjanje zdravega telesa, ima čustven, mentalen in duhoven učinek. To dosežemo z uporabo tehnike dihanja in moči dotika, ki je najstarejša znana metoda zdravljenja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • poskrbite za vaše zdravje na naraven in čim bolj celosten način
  • popolno sprostitev telesa in duha
  • prepustite se profesionalnim rokam
  • strokovno osebje
  • izberite med terapevtsko ali energetsko masažo celega telesa

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetičarka Jana Konda ima 10 let izkušenj s terapevtskimi in športnimi masažami. Svoja znanja je izpopolnjevala na različnih tečajih za oblikovanje obrvi po sistemu Anastasia, manikura Jassica, masažo lomi-lomi, masažo tok-sen, masažo deep tissue, ki ga je opravila na Tajske in energetske masaže tui-na, medicinska limfna drenaža in akopresurna masaža. 2 leti si je pridobivala nova znanja v priznanem studiu T spot. Poslovno sodeluje z Zvezo paraplegikov Slovenije in z Dirko okoli Slovenije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (111)