Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do kar 69% popust na sproščujočo masažo za odpravljanje stresa!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

# / 3

Do kar 69% popust na sproščujočo masažo za odpravljanje stresa!

od 15,90 €

Redna cena od 40,00 €

Vas muči stres? Ste napeti in se težko umirite? Imate težave s spanjem? V salonu Kvadrus so za vas pripravili sproščujočo masažo, ki zajema suho masažo lasišča in masažo zadnjega dela telesa z možnostjo masažo stopal in celega telesa. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke - naravni antibiotik, antidepresiv in konec koncev tudi pomirjevalo!

Popolna sprostitev! Znebite se stresa, napetosti in nemirnih nog z masažo , ki je nežna a vseeno dovolj močna da sprosti vse napetosti v vašem telesu.

antistresna masaža

Ko smo pod stresom, se v našem telesu izloča več hormonov, kot je to običajno. Povišata se stresna hormona kortizol in adrenalin, ki vplivata na pospeševanje srčnega utripa, zviševanja krvnega tlaka in poveča se napetost v mišicah. Če smo predolgo v tem stanju se telo prične spopadati z izčrpanostjo. Začutimo bolečine v hrbtu in križu, pojavijo se glavoboli, živci so napeti in razdraženi, prav tako pa se naše razpoloženje močno poslabša ali niha.

Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med samo masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosi v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in tudi pomirjevalo. Vplivalo bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihičnih preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V kolikor je vaše telo močno zavozlano, vam bodo do sprostiteve pomagali še z konjsko mastjo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • med masažo se sprošča hormon oksitocin, ki blaži stres, lajša bolečine in umirja
  • z masažo do sproščanja napetih mišic telesa
  • izboljšanje duševnega počutja
  • masaža z mandljevim oljem in aromo sivke, ki je naravni antibiotik
  • masaža v mirnem okolju ob prijetni glasbi

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Strokovno podkovano osebje v Studiu Kvadrus izvaja alternativne tretmaje, ki so dopolnilna storitev klasični medicini. Poleg zdravljenja se ukvarjajo tudi z alternativno psihoterapijo in bioterapijo, svetujejo pri urejanju medsebojnih razmerij, pomagajo pri depresiji in ostalih boleznih duše.

Pričakali vas bodo v prijetnem, klimatiziranem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo ali drugo storitvijo. V lokalu vam je na voljo tudi samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)