Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Celovito razvajanje z možnostjo izbire med 6 različnimi masažami 69% ceneje!

19,90 €

Redna cena od 65,00 €

# / 4

Celovito razvajanje z možnostjo izbire med 6 različnimi masažami 69% ceneje!

19,90 €

Redna cena od 65,00 €

Kar 6 različnih vrst masaž vam ponuja idealno priložnost, da svojemu telesu in duhu privoščite sprostitev in nego, ki si jo zaslužita. Specialiteta salona je masaža z vročimi kamni z najvišjo temperaturo na svetu, protibolečinska masaža pa bo izboljšala kakovost vašega življenja! Izberite pravo zase in si za kratek čas dovolite pozabiti na vse v klimatiziranem prostoru. Masaža izpod profesionalnih rok je na voljo tudi za pare!

Protibolečinska masaža, ki izboljša kakovost življenja in kar 5 drugih vrst masaž! Možnost masaže za pare.

Masaže

MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI
Tretma, ki prebudi čute v telesu in ponudi edinstveno aromatično popotovanje duha. Blagodejni učinki pa ne vplivajo le na duha, temveč tudi na fizično telo. Blagodejni učinki te masaže so: celostna globoka sprostitev telesa in duha, sprostitev utrujenih mišic, pospešitev prekrvavitve, zmanjšanje stresa z močjo eteričnega olja.

MASAŽA Z VROČIMI ŠKOLJKAMI
Je posebno doživetje, ob katerem se boste popolnoma sprostili in regenerirali svoje mišice ter celotno telo. Masaža traja 30 ali 60 minut in je primerna za vse, ki si želite edinstvenih občutkov ob polaganju vročih školjk.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA
Z protibolečinsko masažo zmehčamo otrdele mišice, pospešimo prekrvavitev in odtok limfe. Bolečina izgine in se poveča gibljivost hrbtenice. S tem se izboljša kakovost življenja.

AROMATERAPIJSKA MASAŽA
Zelo učinkovit splet dišav in masaže, ki vas popolnoma razbremeni vsakdanjega stresa. Eterična olja, ki jih uporabljajo pri takšni masaži, so močno koncentrirane substance, pridobljene iz različnih rastlin. Vsebujejo zdravilne lastnosti rastline, s svojimi vonji pa vas naravna eterična olja pomirijo in sprostijo, nekatera naravna eterična olja pa tudi poživljajo in prebujajo (na voljo so eterična, medena in druga olja).

ANTISTRESNA MASAŽA
Masaža je najbolj osredotočena na tako imenovane vroče točke - zgornji del hrbta, vrat ter ramenski obroč. Masaža je namenjena sprostitvi napetih mišic v področjih kjer se te težave najpogosteje pojavljajo, bodisi zaradi življenjskega stila ali dela v službi. Masirata se obe strani hrbta, od spodnjega dela k vrhnjemu, nato prehod na ramena, vrat in glavo. Masaža se izvaja v ležečem in sedečem položaju na velikih blazinah.

ENERGIJSKA MASAŽA
Energijska masaža blagodejno vpliva na utrujeno telo in mu povrne življensko enrgijo. Pri masaži uporabljamo olja, ki še dodatno pripomorejo k sprostitvi mišic in hkrati sprostilno delujejo na stanje duha. Energijsko masažo priporočamo vsaj enkrat mesečno, da naše telo začuti udobje in relaksacijo po napornih vsakodnevnih obveznosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izberite masažo, ki jo vaše telo in um najbolj potrebujeta
  • odpravljanje bolečin, sprostitev in zmanjšanje stresa
  • prerojeno telo, odpravljena fizična in psihična napetost
  • vroči kamni pospešujejo cirkulacijo in sproščajo utrujene mišice
  • uravnavanje in vitaliziranje energetskih centrov
  • terapija za stresna obdobja, ki se kažejo v bolečem hrbtu
  • možnost masaže v dvoje
  • edinstvena masaža z vročimi kamni
  • klimatiziran prostor

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Tihi dvor je salon, specializiran za različne vrste masaž in nego telesa za vašo popolno sprostitev in splošno dobro počutje. Nudijo masaže v vročimi vuklanskimi kamni, z vročimi školjkami, protibolečinske masaže, aromaterapijske masaže, antistresne in energijske masaže. Med njihove storitve spada tudi najem jacuzzija in finske savne, poleg tega pa si lahko privoščite še sveže sadje in uživate ob steklenici dobrega penečega vina, ki je odlična izbira za romantično razvajanje! Za nepozabno doživetje obiščite Tihi dvor in sprostite telo in dušo. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (197)