k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Ayurveda masaže za globoko sprostitev in povrnitev ravnovesja do 71% ceneje!

od 15,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

Ayurveda masaže za globoko sprostitev in povrnitev ravnovesja do 71% ceneje!

od 15,90 €

Redna cena od 50,00 €

Hiter tempo življenja pogosto razglasi naš naravni ritem in nas spelje s poti uglašenosti z naravo. Na voljo vam je kar 5 različnih možnosti starodavnih ajurvedskih masaž, ki uravnavajo ravnovesje življenjske sile in blagodejno vplivajo na vaš telo in um. Pod skrbnimi in profesionalnimi gibi maserja ali maserke si dovolite globoko sprostitev in oživite!

Na voljo 5 različnih možnosti starodavnih ajurvedskih masaž!

Ayurveda masaže

Ayurveda je sistem tradicionalne medicine, ki človeka obravnava celostno in ga uči kako živeti v harmoniji z naravo. Ayurvedske masaže so starodavna osnova masaž, iz katere so se kasneje razvile številne poznejše oblike. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno sledi energijskim potem telesa in stimulira akupunkturne točke, s tem pa odpravlja zastoje pretoka energije in spodbuja samodejno razstrupljanje telesa. Masaža ima globok sproščujoč učinek in deluje na vsa tkiva, organe, kanale ter jih poživlja. K večjemu učinku pripomorejo izbrana masažna olja, ki pa so, v studiu Kvadrus, izključno slovenska. 

AYURVEDA MASAŽA CELEGA TELESA zmanjšuje stres, izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe, zavira procese staranja, odlično pa deluje tudi kot protibolečinska masaža. 

AYURVEDA ZA ŠPORTNIKE je oblika masaže, ki pripomore k hitrejši regeneraciji ter z vsemi ostallimi blagodejnimi učinki prežema telo športnika. 

AYURVEDA MASAŽA HRBTA odpravi bolečino v križu, ramenih in vratu. Mišična sprostitev spodbudi k pravilni postavitvi vretenc in ramenskega sklepa. Redna masaža hrbta zmanjšuje prsno in ledveno krivino in sprosti mišice medenice. Izboljša držo telesa, odpravlja sklepno bolečino v ramenih, vezivnih tkivih ter pripomore k boljši gibljivosti ramenskega sklepa. 

AYURVEDA MASAŽA STOPAL izboljša cirkulacijo ter stimulira vitalne točke na stopalih, ki imajo ugoden učinek na čustva. Prebuja občutek varnosti, čustveno prečiščuje in močno poživlja.  

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uravnava življenjske sile in blagodejno vpliva na telo in um
  • odpravlja zastoje v pretoku energije in spodbuja k samodejnem razstrupljanju
  • poživlja vsa tkiva, organe in kanale
  • uporaba izbranih masažnih olj, izključno slovenskega izvora
  • varno, diskretno in anonimno okolje
  • individualen in profesionalen pristop osebja, možnost izbire: maser ali maserka
  • izvajanje storitev vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Studio Kvadrus se ukvarja z alternativnimi metodami za izboljšanje vašega počutja. Vsi tretmaji, ki ih izvajajo so samo dopolnilna storitev klasični medicini. Nudijo vam različne vrste masaž, čiščenje čaker, reiki tretmaje in wellness za dušo. Z idividualnim in strokovnim pristopom bodo v varnem okolju poskrbeli za vaše boljše počutje in duševno pomiritev.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (141)