k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Zvezda zabave! 67% popust na profesionalno ličenje za različne priložnosti!

19,90 €

Redna cena od 59,90 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Zvezda zabave! 67% popust na profesionalno ličenje za različne priložnosti!

19,90 €

Redna cena od 59,90 €

Tudi vi lahko izgledate prekrasno kot obrazi na naslovnicah revij. Privoščite si spremembo s priložnostnim ličenjem, ki bo poudarilo vaše obrazne poteze in se ob tem počutite samozavestne in lepe kot slavne zvezdnice. Prepustite se izučeni vizažistki, ki bo poudarila vašo lepoto. Primerno tudi za valete in maturantske plese!

Zablestite na valeti, maturantskem plesu ali drugih zabavah s čudovitim profesionalnim make up-om!

profesionalno ličenje

V Brazilki vas naličijo za prav vse priložnosti, naj bo to poroka, maturantski ples, valeta, rojstni dan, obletnica ali romantična večerja. Prepustite se čudežnim rokam naše vizažistke in zažarite v vsej svoji lepoti. Ker vsak dan šteje, ker ni nepomembnih srečanj in ljudi, naj vam profesionalni make-up pomaga poudariti tisto iskrico, s katero boste obsijali sebe in vse druge na vaši poti in pustili sled. Sproščena večerna druženja glede načina ličenja ponujajo pestro izbiro različnih možnosti in izkušene roke vizažista vam lahko pričarajo natanko tisto, kar želite in potrebujete v tistem trenutku - od drznega sloga ali provokativnih potez do romantičnega izgleda.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • brezhiben makeup, primeren za prihajajoč praznični čas
  • uporaba profesionalnih kozmetičnih pripomočkov
  • za očarljiv pogled in zapeljive ustnice na vsakem koraku
  • strokovno svetovanje za videz, ki vam bo najbolj pristajal
  • zasijte v svoji koži in se počutite samozavestno

Odlična ideja za darilo

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Julija 2015 so se prvič odprla vrata salona Brazilka, katerega misija je bila slovenski populaciji predstaviti najnaprednejšo tehniko voskanja v svetu in ljudem približati produkt zaradi katerega lahko pozabimo na strašno bolečino, ki so jo prinesle poznane metode do tedaj! V želji, da strankam nudijo zgolj najboljše storitve na tržišču so se tokom časa delovanja izpopolnili tudi v drugih storitvah, v podaljševanju trepalnic, obrazni negi in ličenju.

Osebje ima certificirana priznanja uspešno osvojenih metod, hkrati konstantno sledi novostim na področju lepotičenja ter svoje znanje z veseljem nudi in deli strankam. V Brazilki strmijo k toplemu, prijaznemu pristopu in z veseljem strankam svetujejo kako se negovati in skrbeti zase. V želji, da nasveti dosežejo in koristijo širši množici so z letošnjim letom ustanovili lepotni blog, kjer najdete novosti ter rešitve za raznorazne problematike na področju nege, lepote in dobrega počutja.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (113)