Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Adijo celulit! 51% popust na učinkovito, anticelulitno maderoterapijo!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Adijo celulit! 51% popust na učinkovito, anticelulitno maderoterapijo!

od 14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Preoblikujte telo s tehniko posebne masaže - maderoterapijo! Privoščite sebi in svojemu telesu 100% naravno in neinvazivno terapijo, ter se v svojem telesu počutite odlično. Maderoterapija izvira iz več kot tisočletne tradicije in poleg oblikovanja telesa in tonificiranja kože poskrbi tudi za odpravljanje bolečin in sprostitev. Terapija se izvaja z lesenimi pripomočki. Ne spreglejte tudi paketa 3+1 GRATIS. 

Odpravite celulit in preoblikujte telo z naravno in neinvazivno terapijo z uporabo lesenih pripomočkov! Ne spreglejte tudi paketa 3+1 GRATIS.

maderoterapija

Maderoterapija izvira iz besede madera, ki po špansko pomeni les, madero terapija pa izvira iz več kot tisočletne tradicije iz Vzhoda.
Maderoterapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Na začeku so uporabljali osnovne in doma narejene instumente ampak skozi čas in skozi različne študije terapevtov in profesionalcev se je razvil nov dizajn. Danes obstaja dosti različnih lesenih pripomočkov izdelanih iz določenega lesa in z oblikami, ki ustrezajo človeški anatomiji.

Maderoterapija se danes uporablja za odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože (telesa in obraza). Za izvajanje maderoterapije se uporabljajo različna orodja velikosti in oblik, izdelanih iz lesa, ki je šel skozi intenziven proces sušenja in finih zaključkov.
Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 100% naravna in neinvazivna terapija
  • tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanje telesa
  • odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože
  • uporaba različnih lesenih pripomočkov

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Podjetje Beauty&Lifestyle Studio By S&S za sebe pravi, da je lepotni studio malo drugače. Ponujajo podaljsevanje trepalnic (klasika, volumen), vihanje trepalnic, lasne podaljske SanDiva, ličenje za vse priložnosti, anticelulitne programe oz. madero, prav tako pa si lahko privoščite tudi nego obraza s kozmetiko priznanih blagovnih znamk. V prodaji je lasna kozmetika in kozmetika za nego obraza in telesa, vsa kozmetika je priznanih blagovnih znamk. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (122)