Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za vrednostni bon v višini 551 € za izdelavo zobnega aparata!

75,00 €

# / 4

HUDA CENA za vrednostni bon v višini 551 € za izdelavo zobnega aparata!

75,00 €

Če ste nezadovoljni s svojim nasmehom in imate nepravilen ugriz se odločite za učinkovito ortodontsko zdravljenje v Centru odličnosti za ortodoncijo v Zagrebu.  Zagotovite si kvalitetno opravljeno ortodontsko storitev ter poskrbite za čudovit in samozavesten nasmeh!

Ortodontsko zdravljenje za lep nasmeh višjo samozavest in večjo harmonijo obraza! Vključen tudi redni kontrolni pregledi na 8-10 tednov v času terapije!

Zobni aparat

V Centru odličnosti za ortodoncijo zagotavljajo hitro, ugodno in kakovostno ortodontsko terapijo. Z ekipo izkušenih ortodontov so v zadnjem letu zaključili 850 ortodontskih terapij in namestili več kot 1000 zobnih aparatov.
Sodobna ortodontija omogoča pritrjevanje fiksnih – vidnih ali nevidnih –ortodontskih aparatov tudi v kasnejši življenjski dobi! Z napredkom ortodontije se je znatno skrajšalo ortodontsko zdravljenje, zobni aparati pa so vedno manj vidni.

FIKSNI ZOBNI APARAT
Fiksni zobni aparati so sestavljeni iz nosilcev – zvezdic, ki se pritrdijo na vsak zob, iz aktivnih elementov ter žic, ki povezujejo nosilce. Nosilci so lahko kovinski oziroma metalni, dandanes se zaradi odlične estetike vse pogosteje uporabljajo beli oziroma brezbarvni. Odločitev o vrsti nosilcev, ki bodo uporabljeni pri terapiji, je odvisna od nepravilnosti, starosti pacienta in seveda njegovih želja.

DELOVANJE
Pri fiksnih zobnih aparatih gre za 3 elemente, ki medsebojno sodelujejo in s postopnim premikom vodijo zob v pravilnost:

  • nosilci –zvezdice, ki so nalepljeni na zobno površino,
  • ortodontski lok, ki je napeljan skozi vse brackete in zagotavlja korekturno silo na zobe,
  • ter gumice oz.elastike, ki pričvrščujejo ortodontski lok na nosilce- zvezdice.

ZDRAVLJENJE
Trajanje terapije s fiksnimi zobnimi aparati je odvisno od ortodontskih nepravilnosti, starosti in sodelovanja pacienta, lahko pa rečemo, da povprečna terapija traja od enega do dveh let.

Po zaključku ortodontskega zdravljenja, ko čeljust in zobje dosežejo željeno pozicijo, je potrebno ohraniti dosežene rezultate. Po zdravljenju so zobje namreč še nestabilni in nagnjeni k premikanju in s tem spremembi lege. Ravno zato ortodont namesti stabilizator zob, tako imenovane retainer-je, ki so lahko snemljivi ali fiksni. Zobe okrepijo v določenem položaju in preprečujejo ponovitev nepravilnosti.

KANDIDATI
Fiksni zobni aparati so primerni za odrasle in mladostnike s stalnim zobovjem. Fiksni zobni aparat je  idealna rešitev za osebe, ki se soočajo z nepravilnim položajem zob v čeljusti, nepravilnim ugrizom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zobni aparat po izbiri za zgornjo ali spodnjo čeljust
  • možnost zdravljenja obeh čeljusti ob nakupu 2 kuponov
  • profesionalno opravljena storitev v ordinaciji v Zagrebu
  • preprečevanje bolezni zob in dlesni
  • lažje kasnejše čiščenje in skrb za zobe
  • samozavesten nasmeh ter popolno zadovoljstvo
  • doplačila lahko poravnate na do 6 obrokov brez obresti

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Spletna klinika ponuja številne medicinske storitve kot so laserska operacija oči, zobozdravstvene in ortodontske storitve, diagnostiko in zdravljenje, ortopedijo, estetiko in informacije o možnosti povračila stroškov zdravljenja v Evropski Uniji.

Neprekinjeno izobraževanje na prestižnih univerzah po svetu je privedlo do uporabe visokokakovostne opreme in biokompatibilnih materialov ter individualnega pristopa do vsakega pacienta. S tem načinom dela svojim strankam zagotavljajo optimalno rešitev za njihove potrebe. Po zaključku zdravljenja izdajo potrdilo o izvedenih postopkih, ki določa uporabljene standarde kakovosti in vrste uporabljenih materialov.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)