HUDA CENA za preventivni 60-minutni bioresonančni pregled celotnega telesa!

55,00 €

prodani

Prodanih 9 kuponov

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za preventivni 60-minutni bioresonančni pregled celotnega telesa!

55,00 €

prodani

Prodanih 9 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Poskrbite za preventivo, preden bo prepozno in odkrijte bolezen, še preden se razvije! Neboleč in varen diagnostični pregled, ki ga opravi certificiran diagnostik obsega vse dele telesa: srce, možgani, hrbtenica, prebavila, rodila, dojki, prostata, ... Pregled skupaj s posvetom traja 60 minut, je povsem neboleč in varen. 

Poskrbite za preventivo, preden bo prepozno in odkrijte bolezen, še preden se razvije! Obsega vse glavne dele telesa: srce, možgani, hrbtenica,...

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  60-minutni bioresonančni screening celotnega telesa za 1 osebo

  • pregled srca (srčne zaklopke, srčna mišica, koronarne arterije), možganov (možganske arterije, arteriole), hrbtenice (vretenca, medvretenčne ploščice, hrbtenjačni živci), limfnega sistema (bezgavke), sklepov (ramenski, kolčni, kolenski), pljuč (sapnik, sapnice), ščitnice, prebavil (žrelo, požiralnik, želodec, dvanajstnik, tanko črevo, debelo črevo, zadnjik), trebušne slinavke, jetr, žolčnika, žolčevoda, sečil (ledvice, ledvične žile, sečevod, sečni mehur, sečnica), prostate (pri moških) dojk, jajcevodov (maternica – maternični vrat, jajcevoda, jajčniki)
  Preberi vse

  HUDA CENA

  55,00 €

  Vrnemo 0,28 €

Preventivni bioresonančni pregled

Preventivni bioresonančni pregled celotnega telesa vsakomur omogoča, da za zdravje poskrbi, še preden zboli. Cilj je odkriti morebitna začetna obolenja, ki jih sami ne moremo opaziti, saj nam v začetni fazi navadno še ne povzročajo težav. Nekatera obolenja se lahko razvijajo tudi deset let, preden se pojavijo prvi očitni znaki bolezni. Ko znaki nastopijo, je za preventivo prepozno, zdravljenje pa je bolj zapleteno in manj učinkovito. Le s preventivnimi zdravstvenimi pregledi lahko dovolj zgodaj preprečimo razvoj bolezni oziroma na bolezen opozorimo.

Pregled skupaj s posvetom traja 60 minut, je povsem neboleč in povsem varen. Za pregled ni potrebno slačiti oblačil. Pregled opravi naš certificirani diagnostik, ki se z vami tudi pogovori in predlaga rešitve ter ukrepanje v prihodnje. O rezultatih pregleda prejmete pisno poročilo. Bioresonančni screening celotnega telesa spada na področje komplementarne medicine. zanesljivost metode je 79,9 odstotna. 

OBSEG PREVENTIVNEGA PREGLEDA PO METODI NLS:
- srce (srčne zaklopke, srčna mišica, koronarne arterije)
- možgani (možganske arterije, arteriole)
- hrbtenica (vretenca, medvretenčne ploščice, hrbtenjačni živci)
- limfni sistem (bezgavke)
- sklepi (ramenski, kolčni, kolenski)
- pljuča (sapnik, sapnice)
- ščitnica
- prebavila (žrelo, požiralnik, želodec, dvanajstnik, tanko črevo, debelo črevo)
- trebušna slinavka
- jetra
- žolčnik, žolčevod
- sečila (ledvice, ledvične žile, sečevod, sečni mehur, sečnica)
- prostata (pri moških)
- dojki
-rodila (maternica – maternični vrat, jajcevoda, jajčniki)

Preventivni pregled je primeren za:
- za osebe, ki želijo svoje zdravje ohranjati na najvišji ravni,
- za vse, ki si želijo svoje telo kot celoto vrniti v ravnovesje, s tem pa preprečiti bolezni,
- za vse osebe, ki imajo družinsko obremenitev bolezni,
- za vse, ki želijo preventivno preveriti stanje svojega telesa.

Bioresonančni pregled izvajajo s pomočjo sodobne licenčne tehnologije OBERON 4021 METAPATHIA PROFESSIONAL©GR, ki  ima certifikat Evropske unije EN ISO 13485:2003 in je skladna z Direktivo Sveta EU 93/42/EGS o medicinskih pripomočkih. Spada na področje komplementarne medicine. Storitev ni namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 60-minutni preventivni bioresonančni diagnostični pregled
 • pregled vseh organskih sistemov na enem mestu
 • odkrijte bolezenske znake pred razvojem bolezni
 • pregled opravi certificiran diagnostik
 • neboleč in varen pregled
 • komplementarna medicina z 79,9 % zanesljivostjo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za zdravje

Enostaven nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.5.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 040 238 190 (PON-PET 8:00-17:00) ali email zavod.preventivnamedicina@gmail.com.

PARKIRIŠČE

Pred zavodom so plačljiva javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

 

Preiskovancem svetujemo, da so pred pregledom 4 ure neješči ter, da nakit (kovino in zlato) odstranite že pred pregledom.

VEČ O PONUDNIKU

Namen delovanja Zavoda za preventivo in diagnostiko je delovanje na področju preventivne medicine za potrebe posameznikov, zaposlenih v zasebnih in javnih podjetjih, športnikov in mladine.

Zavod želi delovati na področju ozaveščanja o potrebi zdravega načina življenja in o možnostih izboljšanja življenjskih pogojev s pomočjo preventivnih metod. Bolezni ter posledicam življenjskega sloga sodobnega časa se je moč zoperstaviti z uveljavljanjem miselnosti o načinu zdravega življenja, ki izvira iz pravilnega odnosa do zdravja in medčloveških odnosov.

Namen zavoda je oblikovanje samostojne, humanitarne in kulturno-izobraževalne organizacije, ki si bo prizadevala za naslednje namene in cilje:

 • preventivni pregled in zdravstveno svetovanja s sodobno metodo diagnostičnega aparata Oberon Metapathia Profesional ©GR
 • druženje, izmenjava izkušenj in strokovnih informacij, ter nudenje pomoči ljudem
 • spodbujanje širše uveljavitve pomena preventive in načinov odpravljanja vzrokov in posledic teh bolezni v vsakdanjem življenju, v skladu z dejavnostmi zavoda

Uporabniki storitev bodo posamezniki in podjetja v slopu promocije zdravja. Zavod se bo prav tako ukvarjal tudi z izobraževalnimi dejavnostmi, kot je organiziranje in izvajanje predavanj, seminarjev in delavnic na področju duševnega zdravja in tako tudi preventivno prispeval k boljšemu zdravju ljudi.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)

Ceneje ne najdeš nikjer!