k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za napeto in gladko kožo! Do 59% popust na ročno anticelulitno masažo!

od 14,50 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4

Za napeto in gladko kožo! Do 59% popust na ročno anticelulitno masažo!

od 14,50 €

Redna cena od 30,00 €

Poskrbite za gladko in napeto kožo še pred poletjem! Ročna anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša krvni obtok in povečuje celični metabolizem. Recite adijo celulit! Možnost nakupa paketa 3 ali 8 obiskov, kjer ob prvem obisku prejmete GRATIS piling telesa.

Možnost nakupa paketa 3 ali 8 obiskov, kjer ob prvem obisku prejmete GRATIS piling telesa!

ročna ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža je ena izmed boljših in uspešnih masaž, ki lahko z rednim izvajanjem vidno smanjša celulit. Gre za starodavno tehniko, ki služi aktiviranju celega telesa. Je hitra, dinamična, močnejša in učinkovita masažna tehnika. Z anticelulitno izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, ki je patološka degenerativna sprememba podkožnega maščobnega tkiva. Ročna anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša in pospeši krvni obtok, aktivira limfni obtok in tako pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa, povečuje celični metabolizem,… Tretma je popolnoma neinvaziven, ne trga nobenih kapilar, kompaktnost tkiva, pa je končni rezultat terapije.

Učinek masaže je bolj čvrsta koža, poveča se mišična elastičnost, hitro se izboljšajo procesi presnove v podkožnih maščobnih celicah. Terapija zmanjšuje otekline in zastajanje tekočin ter maščob, kar je nujen pogoj, če se želimo znebiti celulita.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovita rešitev v boju proti pomarančni koži
  • gladka in napeta koža
  • izboljša krvni obtok in povečuje celični metabolizem
  • z masažo upočasnimo staranje kože
  • popolnoma neinvaziven tretma, ne trga nobenih kapilar

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Tjana Burger je po osnovni šoli formalno izobraževanje nadaljevala na Gimnaziji Velenje in nato zaključila študij ekonomije. V tem času se ji je ponudila priložnost, da je dodatno znanje iskala tudi na Univerzi Komenskega v Bratislavi na Slovaškem. Kot se spodobi za ekonomista je svoje delo nadaljevala v poslovnih vodah kot borzna posrednica v priznani slovenski borzni hiši. Izkušnje z ljudmi in poslovnimi financami so me vodile v nenehno iskanje novih dimenzij življenja, ki niso bile povezane z otipljivimi materialnimi vrednostmi. Čutila je, da za vsem tem stoji nekaj več, kar ji še trenutno ni bilo dano videti. Že kot študentka se je seznanjala z različnimi oblikami duhovnega izobraževanja. Več kot dvajsetletno iskanje in brskanje po vesolju je formalno zaključila tudi v priznani šoli za bioterapevte-karmična diagnostika, ki jo vodi Marjan Ogorevc. Učiteljska stopnja za Reiki je le dodatna nadgradnja pri njenem terapevstkem delu, ki ga vključuje v svoje delo. Začela je čutiti in delovati celostno kot poslovna ženska z znanji iz bioterapije, ki jo jo začela načrtno uvajati v svoje poslovne prakse. Verjame, da ji je športni duh v časih iskanja in poglabljanja na vseh področjih udejstvovanja pripomogel, da ji je v najtežjih trenutkih uspelo uiti samopomilovanju. Svoji ljubezni do športa je dodala še formalno obliko in opravila izpit za atletskega trenerja in licenco za vodeno vadbo za odrasle. Opravljen ima tudi tečaj masaže na srednji zdravstveni šoli v Slovenj Gradcu. 
Marsikomu v pogum lahko reče, da ji je končno uspelo. Združiti vse talente, sposobnosti in želje v zaokroženo celoto podajanja znanja ter prenašanja izkušenj na vse tiste, ki si to želijo.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (101)