k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za napeto in gladko kožo! Do 77% popust na anticelulitno masažo!

od 9,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3

Za napeto in gladko kožo! Do 77% popust na anticelulitno masažo!

od 9,90 €

Redna cena od 30,00 €

Toplejši dnevi so že tu in kaj kmalu bo potrebno telo pokazati tudi na plaži. Da bo vaša koža gladka in napeta, si privoščite anticelulitno masažo z ventuzami! Masaža zgladi tkivo, izboljša krvni obtok in povečuje celični metabolizem. Adijo celulit!

Učinkovita rešitev v boju proti pomarančni koži! Znebite se celulita za vedno!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • samo za ženske

ANTICELULITNA MASAŽA Z VENTUZO ALI ROČNA

MASAŽA Z VENTUZO
Anticelulitna ventuzna terapija z vakuumom pospeši dovod kisika do globokih tkiv, spodbuja izločanje toksinov do 10 cm globoko, intenzivno spodbuja cirkulacijo in presnovo. Postopek se izvaja na površini kože, prodre zelo globoko v notranjost, kjer se zadržujejo nakopičeni strupi, ki ustvarjajo nabiranje kilogramov in celulita. Terapija omogoča učvrstitev kože, stimulira limfno drenažo ter odstranjuje podkožne maščobne celice. Podoben učinek je nekajkrat močnejši od običajne, ročne masaže. Med ventuza terapijo aktiviramo periferno cirkulacijo, izboljšamo prehrano kože, mišic ter spodbudimo delovanje stagniranih delov tkiv. Ventuza terapija spodbudi izločanje strupov skozi limfo. Zaradi vakuuma, ki povzroča lokalni pretok krvi in limfe iz globokih tkiv, deluje tudi na žile notranjih organov. Učinek masaže je bolj čvrsta koža, poveča se mišična elastičnost, hitro se izboljšajo procesi presnove v podkožnih maščobnih celicah. Terapija zmanjšuje otekline in zastajanje tekočin ter maščob, kar je nujen pogoj, če se želimo znebiti celulita.

ROČNA MASAŽA
Anticelulitna masaža je ena izmed boljših in uspešnih masaž, ki lahko z rednim izvajanjem vidno zmanjša celulit. Gre za starodavno tehniko, ki služi aktiviranju celega telesa. Je hitra, dinamična, močnejša in učinkovita masažna tehnika. Z masažo izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, ki je patološka degenerativna sprememba podkožnega maščobnega tkiva. Ročna anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša in pospeši krvni obtok, aktivira limfni obtok in tako pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa, povečuje celični metabolizem … Tretma je popolnoma neinvaziven, ne trga kapilar, kompaktnost tkiva pa je končni rezultat terapije.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • učinkovita rešitev v boju proti pomarančni koži
  • gladka in napeta koža
  • izboljša krvni obtok in povečuje celični metabolizem
  • z masažo upočasnimo staranje kože
  • popolnoma neinvaziven tretma, ne trga kapilar

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V Kozmetičnem salonu Magic si lahko privoščite različne lepotne storitve – pedikura, manikura, podaljševanje trepalnic, odstranjevanje dlačic, brazilska depilacija, različne nege obraza (diamantni piling, ultrazvok, ultrazvočni čistilec, cryo derm), oblikovanje obrvi in masaže. Čudovit ambient, lahko dostopna lokacija in strokovno osebje.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (116)