HUDA CENA za maderoterapijo za preoblikovanje telesa in odpravo celulita!

od 15,90 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

# / 5

HUDA CENA za maderoterapijo za preoblikovanje telesa in odpravo celulita!

od 15,90 €

prodani

Prodanih 5 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Valjčkanje je popolna izbira za preoblikovanje težavnih delov telesa z uporabo različno oblikovanih lesenih valjčkov.  Neinvazivna vrsta terapije, ki daje izjemne rezultate! Maderoterapija izvira iz več kot tisočletne tradicije in poleg oblikovanja telesa in tonificiranja kože poskrbi tudi za odpravljanje bolečin in sprostitev. Možnost nakupa paketa tretmajev. 

Valjčkanje je popolna izbira za preoblikovanje težavnih delov telesa. Neinvazivna vrsta terapije, ki daje izjemne rezultate!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  PAKET! 10x 45-minutna maderoterapija z ultrazvokom za 1 osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  149,90 €

  Vrnemo 0,75 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 45-minutna maderoterapija z ultrazvokom za 1 osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  15,90 €

  Vrnemo 0,08 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • Maderoterapija za izbran predel telesa: trebuh, noge, zadnjica ali roke

MADEROTERAPIJA

V primeru nakupa preko spleta se na 3. koraku vpiše podatke za dostavo: ime, priimek, naslov, kontaktno številko. Telefonska številka je obvezen podatek, brez katerega dostava ni mogoča.

V primeru nakupa kupona v Trafiki 3dva ali na bencinskih servisih OMV z Multi točko ali v poslovalnicah Pošte Slovenije je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in vaše kontaktne podatke: ime, priimek, naslov, kontaktno številko na e-mail marko@medicalline.si ali na telefonsko številko 01 839 42 61.Maderoterapija izvira iz besede madera, ki po špansko pomeni les, madero terapija pa izvira iz več kot tisočletne tradicije z Vzhoda. Maderoterapija, kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Na začetku so uporabljali osnovne in doma narejene instrumente, ampak skozi čas in skozi različne študije terapevtov in profesionalcev se je razvil nov dizajn. Danes obstaja dosti različnih lesenih pripomočkov, izdelanih iz določenega lesa in z oblikami, ki ustrezajo človeški anatomiji.

Maderoterapija se danes uporablja za odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože (telesa in obraza). Za izvajanje maderoterapije se uporabljajo različna orodja velikosti in oblik, izdelanih iz lesa, ki je šel skozi intenziven proces sušenja in finih zaključkov.
Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjarji, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, odprava maščobe).

V kolikor imate resne zdravstvene težave z ožiljem, krčnimi žilami oziroma velikim obsegom popokanih kapilar se nakup kupona odsvetuje.

ULTRAZVOK
varno in učinkovito pomago pri odpravi celulita, preoblikovanju telesa, izboljšanju tonusa in zmanjšanju videza pomarančne kože. Z ultrazvokom se uniči bakterije in pline, razdrobi odvečne snovi in pospeši mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi. Pospeši se krvni in limfni obtok, s tem pa tudi lažje in hitrejše izločanje odpadnih snovi iz telesa. Tonus kože in struktura kože se znatno izboljša. Zmanjša se površinski in globinski celulit, maščobne obloge, neestetske gube in vdolbinice. Koža postane napeta, čvrsta in elastična.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 100% naravna in neinvazivna terapija
 • učinkovita rešitev v boju proti pomarančni koži
 • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože
 • vidni rezultati že po prvih obiskih opravljene storitve

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Za oblikovanje telesa

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.1.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 051 773 733.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Zaradi poteka tretmaja priporočamo preverbo terminov pri ponudniku pred pričetkom izvajanja tretmaja.

 

Potrebno je vsaj 5 tretmajev da bo učinek viden.

 

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

V Lepotnem salonu vas pričakuje strokovno osebje, ki daje velik poudarek na popolno opravljene storitve in higieno. Verjamejo, da naj bi vsaka ženska izgledala najboljše kot le lahko!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (186)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!