Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za čudovito telo! Do 50% popust na strojno limfno drenažo!

14,90 €

Redna cena od 30,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Za čudovito telo! Do 50% popust na strojno limfno drenažo!

14,90 €

Redna cena od 30,00 €

Oblikujte svoje telo s pomočjo limfne drenaže, ki očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog ter odpravlja zastajanje vode v telesu! Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže. S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove.

S tretmaji očistite telo strupov in toksinov! Limfna drenaža in kavitacija bosta učinkovito pomagali tudi pri odpravljanju celulita.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog.
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil. Strojna limfna drenaža se opravlja s pomočjo vrhunskega aparata , ki s pomočjo nadtlačne črpalke vpihava zrak v mehanično združene manšete. Te se napihnejo in stisnejo prizadeti del. Ta pritisk pomaga oslabelemu limfatičnemu ožilju pognati vensko kri in limfno tekočino iz perifernih delov telesa nazaj proti srcu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • višja samozavest, več energije in dobro počutje
  • zmanjševanje in odprava celulita ter preoblikovanje telesa
  • kavitacija omogoča odstranjevanje maščobnih oblog
  • limfna drenaža bo izločila toksine in pomagala zvišati raven energije
  • močno izboljšan limfni pretok in ohranitev prožnosti kože

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

Enostaven nakup

VEČ O PONUDNIKU

Kozmetičarka Jana Konda ima 10 let izkušenj s terapevtskimi in športnimi masažami. Svoja znanja je izpopolnjevala na različnih tečajih za oblikovanje obrvi po sistemu Anastasia, manikura Jassica, masažo lomi-lomi, masažo tok-sen, masažo deep tissue, ki ga je opravila na Tajske in energetske masaže tui-na, medicinska limfna drenaža in akopresurna masaža. 2 leti si je pridobivala nova znanja v priznanem studiu T spot. Poslovno sodeluje z Zvezo paraplegikov Slovenije in z Dirko okoli Slovenije.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)