Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Višja samozavest in lepa postava! Do 88% popust na oblikovanje telesa!

od 11,90 €

Redna cena od 25,00 €

# / 2
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Višja samozavest in lepa postava! Do 88% popust na oblikovanje telesa!

od 11,90 €

Redna cena od 25,00 €

Če ste nezadovoljni s svojo postavo, potem se odpravite v studio La Bella Donna, kjer bodo z učinkovitimi tretmaji poskrbeli, da se boste v svoji koži odlično počutili. Odločite se za body wrapping, učinkovito metodo za preoblikovanje telesa in boja proti celulitu ali pa cel paket, ki vključuje tudi refit in vacufit! 

Odpravite celulit in preoblikujete telo z učinkovitimi tretmaji: refit, body wrapping in vacufit! Rezultati so vidni takoj.

OBLIKOVANJE TELESA

BODY WRAPPING
Po slovensko tudi ovijanje telesa je metoda za preoblikovanje telesa, pri kateri vam najprej na kožo nanesejo specialno anticelulitno kremo in nato telo drenažno ovijejo s folijo. S pomočjo učinkovitih preparatov, ki se nanesejo na dele telese kjer je celulit težje odstranljiv pospežijo razgradjo maščobnih celih, odavajanje razgrajenih snovi, toksinov in vode iz podkožnega tkiva, aktivira se linfni sistem in izničuje videz pomarančaste kože. Učinki so vidni že po prvem tretmaju, priporoča pa se večkratni obisk za optimalne rezultate. Priporočljiv je za izboljšanje tonusa kože, če imate težave z zadrževanjem vode v koži, če želite izboljšati napetost kože ali iščete način za učinkovito odstranjevanje celulita.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • izboljšan tonus in elastičnost kože; rezultati so opazni takoj
  • odstranjuje celulit, zmanjšuje obseg telesa in odvaja strupe
  • izklesaj svojo postavo še pred poletjem
  • učinkoviti tretmaji: refit, body wrapping in vacufit
  • rezultati bodo vidni že po prvih tretmajih

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Sodobno urejen lepotni center La bella donna omogoča uživanje v mirnem in intimnem okolju. Svojim strankam dajejo možnost izbire med široko paleto storitev, ki jih izvajajo v Šempetru pri Gorici. Ponujajo vam pedikuro, manikuro, oblikovanje telesa ali obraza ter še mnogo več. Osebje je strokovno podkovano in svoje delo opravlja na visokem profesionalnem nivoju. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)