Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Uredite se! Vrisovanje obrvi po japonski metodi microblading kar 62% ceneje!

75,90 €

Redna cena od 200,00 €

# / 7

Uredite se! Vrisovanje obrvi po japonski metodi microblading kar 62% ceneje!

75,90 €

Redna cena od 200,00 €

Prihranite dragocen čas! Izberite obliko, dolžino in debelino vaših obrvi, prilagojeno vašemu obrazu. Japonska metoda vrisovanja obrvi je primerna predvsem za tiste, ki si želite naravnega videza, prav tako pa je microblading metoda obnorela zvezdnice po vsem svetu. 

Izberite obliko in dolžino obrvi prilagojeno vašemu obrazu. Z urejenimi in pravilno oblikovanimi obrvmi bo vaš pogled zapeljivejši, obraz pa mladostnejši.

microblading

JAPONSKO VRISOVANJE OBRVI
Svetovno priljubljena japonska metoda vrisovanja obrvi – microblading je metoda, pri kateri se med obstoječe obrvi oziroma dlačice s posebnim micro rezilom vrišejo nove dlačice. Vrisane so v smeri rasti že obstoječih dlačic, zato imajo obrvi po tem postopku povsem naraven, a izpopolnjen videz. Po tem postopku lahko končno prekinete z vsakodnevnim vrisovanjem obrvi in ste brezskrbni v vsaki situaciji.

POSTOPEK
Obliko obrvi se pri vrisovanju obrvi najprej nariše s svinčnikom, da si stranka lažje predstavlja, kakšen bo končni rezultat vrisovanja obrvi. Nato se s pomočjo posebnega inštrumenta in z mehkim rezilom pigment vnaša v kožo, hkrati pa se vrisujejo dlačice.
Celoten postopek japonske metode vrisovanja obrvi traja približno uro in pol, največ časa pa je posvečenega predpripravi oziroma izrisu s svinčnikom, merjenju simetrije in izbiri barve.
Vnos pigmenta v kožo je zelo plitek (prodre le v prvo plast kože), zato po končanem postopku japonske metode vrisovanja obrvi ni otekline. Postopek  vrisovanja obrvi po japonski  metodi je skoraj neboleč, za vsak slučaj pa se lahko uporabi anestetik v kremi za lajšanje bolečin.
Obstojnost japonske metode vrisovanja obrvi je približno 2 leti, potrebna je korekcija, odvisno od same kože (mastna, suha koža). Prva korekcija se naredi po približno 3 tednih in je vključena v ceno.   
Barve, s katerimi se izvaja japonsko oblikovanje obrvi, so netoksične, hipoalergene. Obstaja več različnih odtenkov za japonsko metodo obrvi, primerne odtenke izberejo glede na barvo dlak (las) polti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • za očarljiv pogled in zapeljive ustnice na vsakem koraku
  • japonska metoda vrisovanja obrvi je obnorela zvezdnice po vsem svetu
  • strokovno svetovanje za videz, ki vam bo najbolj pristajal
  • lepo oblikovan lok obrvi, ki pristaja vašemu obrazu
  • oblikovane obrvi za vse svečane in vsakdanje priložnosti

Dolga veljavnost kupona

Pestra dodatna ponudba

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

V Lepotnem salonu vas pričakuje strokovno osebje, ki daje velik poudarek na popolno opravljene storitve in higieno. Verjamejo, da naj bi vsaka ženska izgledala najboljše kot le lahko!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (187)