k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Tretma za popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo do 72% ceneje!

od 59,90 €

Redna cena od 120,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

# / 3

Tretma za popolno preoblikovanje telesa s kriolipolizo do 72% ceneje!

od 59,90 €

Redna cena od 120,00 €

prodani

Prodanih 7 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Najsodobnejša estetska tehnologija, kriolipoliza, na neboleč način odstranjuje trdovratne lokalizirane maščobne obloge. Možnost tudi paketa 5 tretmajev v kombinaciji s kavitacijo in estetsko inovacijo Future Pro. Strokovno osebje poskrbi, da vaše telo novo obliko dobi! Rezultati vidni že takoj po končani 1. terapiji.

Vključeno svetovanje o prehrani, sestava jedilnika in meritve pred ter po končanem tretmaju!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Paket 5 tretmajev za popolno oblikovanje telesa za 1 osebo

  • 1 tretma traja 60 minut
  • 3x Cryopoliza Telesa 
  • 1x Kavitacija 
  • 1x Futura Pro 
  Preberi vse

  -72 %

  720,00 €

  199,00 €

  Vrnemo 1,00 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  40-minutna Cryopoliza telesa za 1 osebo

  Preberi vse

  -50 %

  120,00 €

  59,90 €

  Vrnemo 0,30 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • svetovanje o prehrani
 • sestava jedilnika 
 • meritve pred in po končanem tretmaju

TRETMA

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Velja za en najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.
Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V postopku hlajenja in vakuuma, varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

FUTURA PRO
Ultratone Futura Pro je estetska inovacija, ki združuje več različnih tretmajev za oblikovanje in definicijo telesa in obraza, ter pri tem ohraniti tonus mišic in kože. V tridesetih minutah porabite 203 kalorije, pri tem pa se uležete in sprostite, medtem ko Ultratone dela za vas. Še posebno učinkovita terapija za tonifikacijo kritičnih predelov, ki jih z gibanjem težko dosežemo: notranja stran stegen, zadnjica, trebuh, podlahti. Za kondicijo in boljši izgled ter počutje. Je tudi odlična alternativa gibanju v primeru poškodb, ki vam fizično aktivnost onemogočajo. Vaše telo potuje skozi različna valovanja signalov, na koncu pa Futura Pro poskrbi tudi za limfno drenažo- odplavljanje odvečnih strupov in tekočin in kot pomoč utrujenim, bolečim nogam.

KAVITACIJA
Ultrazvok – kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog. Zato je znan tudi kot “naravna liposukcija”. Ko začnemo delovati na določenem predelu telesa s kavitacijo, ultrazvok sproži nastanek mehurčkov v povečanih maščobnih celicah. Ti mehurčki rastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote in pritiska. Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, saj le-te niso odporne na nastale vibracije. S tem smo maščobno celico resnično uničili.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • učinkovit tretma za preoblikovanje telesa
 • kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija
 • odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog
 • pospešeni procesi odstranjevanja odpadnih snovi iz telesa
 • strokovno osebje in prijeten ambient
 • vključeno prehransko svetovanje, sestava jedilnika in meritve
 • že po končani 1. terapiji je viden rezultat

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.3.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 031 827 833 v času delovnika.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!