k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

TRENUTNI HIT! Do 62% popust na naravno maderoterapijo za oblikovanje telesa!

od 20,90 €

Redna cena od 55,00 €

# / 3
PRVIČ NA KUPONKO.SI

TRENUTNI HIT! Do 62% popust na naravno maderoterapijo za oblikovanje telesa!

od 20,90 €

Redna cena od 55,00 €

Privoščite sebi in svojemu telesu 100% naravno in neinvazivno terapijo ali paket terapij! Maderoterapija izvira iz več kot tisočletne tradicije in poleg oblikovanja telesa in tonificiranja kože poskrbi tudi za odpravljanje bolečin in sprostitev. Terapija se izvaja z lesenimi pripomočki.

100% naravna in neinvazivna terapija z uporabo lesenih pripomočkov. Možnost nakupa paketa terapij!

maderoterapija

Maderoterapija izvira iz besede madera, ki po špansko pomeni les, madero terapija pa izvira iz več kot tisočletne tradicije iz Vzhoda. Maderoterapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Na začeku so uporabljali osnovne in doma narejene instumente ampak skozi čas in skozi različne študije terapevtov in profesionalcev se je razvil nov dizajn. Danes obstaja dosti različnih lesenih pripomočkov izdelanih iz določenega lesa in z oblikami, ki ustrezajo človeški anatomiji.

Maderoterapija se danes uporablja za odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože (telesa in obraza). Za izvajanje madero terapije se uporabljajo različna orodja velikosti in oblik, izdelanih iz lesa, ki je šel skozi intenziven proces sušenja in finih zaključkov. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe). 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanje telesa
  • 100% naravna in neinvazivna terapija
  • odpravljanje bolečin, sprostitev, oblikovanje telesa in tonificiranje kože
  • uporaba različnih lesenih pripomočkov

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

V prijetno opremljenem salonu se vam bodo strokovnjaki posvetili v celoti in skupaj z vami našli rešitev za vse kozmetične težave, ki jih želite rešiti. Po prijetnem obisku prijaznega osebja, ki vas bo s svojimi storitvami razvajalo v Kozmetičnem kotičku, bodo vaši nohti lepi in urejeni, koža mehka in gladka, prihajajoči dnevi lažji, vi pa samozavestnejši.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (142)