TOP postava! 55% popust na presoterapijo, body wrapping in kriolipolizo!

230,00 €

Redna cena od 510,00 €

prodani

Prodana 2 kupona

# / 4

TOP postava! 55% popust na presoterapijo, body wrapping in kriolipolizo!

230,00 €

Redna cena od 510,00 €

prodani

Prodana 2 kupona

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Prepustite se strokovnjakom iz salona Spa & Beauty Tea in si izoblikujte postavo ter izboljšajte vaše počutje. S pomočjo odličnih in različnih terapij so vrhunski rezultati zagotovljeni, s tem pa se bo izboljšala tudi vaša samozavest. Očiščeno in popolno oblikovano telo, bo privabilo zavidajoče poglede!

Presoterapija nudi podoben učinek kot ročna limfna drenaža! Za lepo in oblikovano postavo.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Paket za preoblikovanje telesa za 1 osebo

  • 6 obiskov
  • 3x kriolipoliza (40 minut/obisk)
  • 3x presoterapija z body wrappingom (60 minut/obisk)
  Preberi vse

  -55 %

  510,00 €

  230,00 €

  Vrnemo 1,15 €

OBLIKOVANJE TELESA

PRESOTERAPIJA
Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdrenirajo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv, odplavijo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšajo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80 % tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge
viruse.

BODY WRAPING
Telo namažejo s preparati, ki vsebujejo eterična olja, spodbujajo izločanje limfe in toksinov. Imajo anti-celulitni učinek. S povijanjem naredijo okluzijo, pore se odprejo, kar pomeni boljše prehajanje eteričnih olj in toplotni efekt.

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. Velja za en najuspešnejših metod za odpravo maščobe. Učinkovitost postopka je bila odobrena s strani komisije za prehrano in zdravila v ZDA (FDA – Food and Drug Administration) in je klinično dokazana.
Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V postopku hlajenja in vakuuma, varno zamrznejo maščobne celice in pospešijo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • podoben učinek kot ročna limfna drenaža
 • bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv
 • bistveno zmanjšajo količino proste tekočine
 • globinsko čisti telo
 • za vas bo poskrbelo strokovno osebje
 • s tretmaji do TOP postave!

Odlična ideja za darilo

Pameten nakup

Strokovno osebje

Dobro počutje

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi neomejeno število kuponov, a unovči le enega.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 31.1.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija 040 816 113 oz. 031 827 833 ali e-mail: info@spatea.si.

PARKIRIŠČE

Pred salonom je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (161)

Ceneje ne najdeš nikjer!