Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Tečaj ličenja z izkušeno vizažistko + GRATIS urejanje obrvi 74% ceneje!

17,90 €

Redna cena od 70,00 €

# / 4

Tečaj ličenja z izkušeno vizažistko + GRATIS urejanje obrvi 74% ceneje!

17,90 €

Redna cena od 70,00 €

Zagotovi si 3 šolske ure ličenja z Manco Maselj v Ateljeju Vermei! Osvoji osnove ličenja, nauči se pravilnih tehnik ličenja in spoznaj skrivnosti profesionalnih make-up mojstrov. Poudari svoje adute na pravilen način in vedno izgledaj popolna. 

Vrhunski videz! Naj bo konec težav z izbiro pravega odtenka šminke, senčila ali pudra, ki vam najbolj pristoji. Vključena tudi strokovna ureditev obrvi.

MANCA MASELJ

"Si želiš, da bi se znala naličiti kot prava profesionalka? Če samo pogledate slike zvezdnic brez ličil, je takoj jasno, kakšne čudeže delamo vizažisti!" (Manca Maselj)

V svoji dolgoletni karieri je ličila in še vedno liči tudi politike, kot so Milan Kučan, Zmago Jelinčič, Vika Potočnik, Zoran Jankovič, Borut Pahor in medijske zvezde kot so Neisha, Saška Lendero, Natalija Verboten, Jan Plestenjak, Sendi, Werner, Vili Resnik, Oriana Girotto, Katarina Čas, Anja Tomažin, Desa, Svetlana Makarivič, Milena Zupančič, Tjaša Železnikar, Tanja Ribič, Polona Vetrih, Ana Marija Mirtič, Tina Gorenjak, Jure Košir, Bojan Križaj, Vasilij Žbogar, Brigita Bukovec, Brita Bilač in mnogi drugi.

Izkušena vizažistka bo predstavila osnove profesionalnega ličenja in pokazala, kako si lahko sama pričaraš zvezdniški videz. Svetovala bo, kateri načini ličenja so najbolj primerni za tvoj tip obraza in ten kože, kako se naličiti za različne priložnosti, kako skriti nepravilnosti, kako pravilno osenčiti obraz. Da bos enak rezultat dosegla tudi same doma, ti bo svetovala tudi glede nakupa primerne kozmetike.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nauči se profesionalnega ličenja
  • ličenje za vsakdan in različne priložnosti
  • nauči se skriti nepravilnosti in pravilno osenčiti obraz
  • svetovanje o nakupu primerne kozmetike
  • znanje o tem, kako z ličili poudariti svoje prednosti
  • svetovanje pri izbiri ličil glede na obliko obraza in ten kože
  • BREZPLAČNA strokovna ureditev obrvi
  • DARILO 1+1: s tabo lahko pride še ena oseba, ki lahko spremlja celotni tečaj

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Manca Maselj je znana slovenska vizažistka. Spekter njenega dela je zelo širok. Najemajo jo za modna snemanja, delala je tudi na televiziji. Sodeluje pri projektih v velikih modnih agencijah, pri izborih za Miss, pri projektih Krke kozmetike in za nemško družbo LR international, poleg tega liči tudi politike in medijske zvezde. Zadnja leta veliko poučuje zasebno in za različne naročnike, specializira pa se za poročni in svečani make-up. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (162)