Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Stran s celulitom! Kar 54% popust na Paket Celulit Body Shape za 1 osebo!

199,00 €

Redna cena od 430,00 €

# / 3

Stran s celulitom! Kar 54% popust na Paket Celulit Body Shape za 1 osebo!

199,00 €

Redna cena od 430,00 €

Naj vam bližajoča jesen ne prepreči vzdrževanja svojega telesa! Paket 8 tretmajev združuje vakumsko lipomasažo, ki vam poleg preoblikovanja telesa pomaga pri boju s celulitom in odvečno maščobo, deluje pa tudi očiščevalno, v kombinaciji s presoterapijo in body wrapingom je definitvno zmagovalna kombinacija! Prepustite se strokovnjakom iz salona Spa & Beauty Tea!

Ne zanemarite svoje telo v zimskih mesecih! Paket 8 tretmajev združuje vakumsko lipomasažo in presoterapijo z body wrappingom!

Celulit Body Shape

LPG lipomasaža - endermologie je globinska, mehanska masaža, ki spodbuja maščobne celice, da izločijo maščobo, pospešena je tvorba fibroblastov ("učvrstitev" celic), s tem se pospeši proizvodnja kolagena in elastina.
Rezultat lipomasaže je izguba odvečne maščobe, preoblikovanja telesa, odprave celulita ter izboljšanje tonusa kože.

Z lipomasažo odpravljamo 4 vrste težav:
1. Odpravimo celulit in preoblikujemo telo.
2. Odpravi se lokalizirana maščoba.
3. Izboljša se tonus kože – znebimo se povešene kože, ki nastane od hujšanja.
4. Strojna limfna drenaža potisne in odstrani strupe iz telesa.

PRESOTERAPIJA

Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdrenirajo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšajo prekrvavitev tkiv, odplavijo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšajo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi.

Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80 % tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge
viruse.

BODY WRAPING
Telo namažejo s preparati, ki vsebujejo eterična olja, spodbujajo izločanje limfe in toksinov. Imajo anti-celulitni učinek. S povijanjem naredijo okluzijo, pore se odprejo, kar pomeni boljše prehajanje eteričnih olj in toplotni efekt.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • presoterapija oponaša učinek ročne limfne drenaže
  • globinsko čisti telo
  • za vas bo poskrbelo profesionalno osebje
  • odpravljanje celulita
  • preobrazba telesa

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Dobro počutje

Za oblikovanje telesa

VEČ O PONUDNIKU

Spa & beauty Tea se nahaja v Novi Gorici in ga vodi dipl.fizioterapevtka, kozmetičarka, vizažistka, supernutricistka, inštruktor aerobike in pilatesa, Tea. Samostojno dejavnost opravlja od leta 1998. Estetika, fiziterapija, masaže, programi hujšanja, programi oblikovanja telesa, sprostitvene tehnike, specialne nege obraza in telesa, ličenje, manikura, laserske terapije, svetovanje o zdravi prehrani. 17 let aktivno vodi aerobiko in ples. Ima podiplomsko specializacijo na področju manualne medicine Cyriax, fizioetapija s stališča menopavze, osteoporoze, stabilizacije hrbtenice, diagnostike obraza in prehrana po kitajski medicini. Strokovno se izobražuje na področju kozmetike in fizioterapije. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (191)