k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

STOP gubicam! Do 51% popusta na pomlajevanje z botoksom ali hialuronom!

od 49,00 €

Redna cena od 100,00 €

# / 7

STOP gubicam! Do 51% popusta na pomlajevanje z botoksom ali hialuronom!

od 49,00 €

Redna cena od 100,00 €

Učinkovito izbrišite gubice in upočasnite nastajanje drugih znakov staranja ter si s pomočjo sodobnih kozmetičnih metod privoščite uspešno terapijo, ki se je poslužujejo tudi največje zvezdnice Hollywooda. Izbirate lahko med terapijo z botoksom ali hialuronom; zgladite izrazne gube obraza, gube med obrvmi, okrog oči, na čelu ali pa naredite svoje ustnice bolj polne in privlačne.

Privoščite si mladosten videz! Zavrtite čas nazaj, skrijte gubice in vaš obraz naj zasije s pomočjo priznanega estetskega salona.

Lepotni tretma

BOTOKS
Botoks (Botulinum toxin) se uporablja za estetske neinvazivne posege, ki načeloma zajemajo zgornjo tretjino obraza. Z izredno tankimi iglicami se tekočina vbrizga na točno določena mesta. Poseg je neboleč, minimalna rdečina ob mestu injiciranja izgine po 10–15 min. Prvi učinki so opazni po nekaj dneh, po 10–14 dneh pa nastopi polni učinek, ki traja 3–6 mesecev. Terapijo z botoksom je priporočljivo izvajati 2–3 krat letno za doseganje lepih rezultatov in dolgoročno zgladitev želenega predela.

HIALURON
V procesu usposobljeni strokovnjaki uporabljajo vrhunsko polnilo Neauvia Organic Intense Lips, ki poskrbi za estetsko obrobo ali povečavo ustnic, za videz polnejših ustnic. Neauvia Organic Intense Flux pa dvigne nasolabialne gube, za napet videz kože in mladosten izgled.

Hialuronsko polnilo se injicira bodisi po robu ustnic (vermilion border), bodisi v samo rdečino ustnice, glede na to, kakšen efekt želimo doseči. Poseg ni boleč, na mestu injiciranja pa se lahko pojavijo rdečica, oteklina, redko modrice (hematomi), ki izzvenijo že po nekaj dneh. Po posegu se injiciran predel hladi s hladilnim gelom, kar je priporočljivo nadaljevati tudi doma. Če hladilnega gela nimate, je dovolj kocka ledu ali dve, zavita v bombažno krpo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • botoks ali hialuron terapija prilagojena vašim potrebam
  • neinvaziven, neboleč in varen poseg za zgladitev neželenih gubic
  • prvi učinki pomlajevanja opazni že po nekaj dneh
  • rahlo omrtvičenje obraznih mišic, ki so odgovorne za gubanje kože
  • oblikujte ali povečajte svoje ustnice, da bodo takšne, kot ste si želeli
  • gladka struktura gela, ki ne dela grudic in se enakomerno porazdeli
  • profesionalna in prijazna ekipa, ki bo poskrbela za vas

Podjetje s tradicijo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

V studiu dr. dent. med. Ingrid Sambt vam univerzitetno izobraženo in strokovno usposobljeno osebje nudi vrhunsko nego, s pomočjo katere boste izgledali kar nekaj let mlajši. Zaupajte rokam profesionalcev in se z mladostnejšim videzom pridružite številnim zadovoljnim strankam.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)