k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Solna terapija! Do 58% popust na obisk solne sobe za odrasle in otroke!

od 20,90 €

Redna cena od 50,00 €

# / 3

Solna terapija! Do 58% popust na obisk solne sobe za odrasle in otroke!

od 20,90 €

Redna cena od 50,00 €

Solna terapija je način sproščanja v posebni sobi, ki je v celoti obdana s plastjo soli. Posebna aftmosfera v prostoru vam bo pomagala do boljšega počutja. Solna soba je namenjena tudi otrokom od 6. meseca dalje!

Izberite med 3 ali 5 obiski in se v prihajajočih mrzlih dneh prepustite sproščenemu razvajanju v solnih sobah ter poskrbite za okrepljen imunski sistem!

SOLNE SOBE

Solna soba je posebna soba, ki je v celoti obložena z naravno kameno soljo. V solni sobi se, odvisno od njene velikosti, nahaja od 1,5 do 2 toni soli. V prostoru sta nadzorovana vlažnost (od 45 do 55%) in temperatura zraka (od 23 do 24°C).
V času terapije, posebna medicinska naprava, imenovana halogenerator, v sobo vpihava solni aerosol, ki ustvari mikroklimo, ki je podobna klimi na morju in rudnikih soli. Ta blagodejno vpliva na naše telo in počutje.
Bivanje v takšni mikroklimi in vdihavanje solnega aerosola imenujemo Solna terapija. 

SOLNA TERAPIJA
Je povsem naravna in varna metoda lajšanja težav pri boleznih dihal, alergij in kožnih obolenj. Primerna je za odrasle vseh starosti in otroke od šestega meseca dalje, še posebej tiste, ki jih mučijo zdravstvene težave, kot so astma, bronhitis, vnetje dihalnih poti, gripa, vnetje žrela, alergije, vnetja ušes in sluznice obnosnih votlin, ekcemi ter dermatitis. Pomagajo tudi pri kroničnem stresu, utrujenosti, slabem spanju, smrčanju, pri mišičnih obolenjih in bolečinah v sklepih...

Solne sobe niso primerne za ljudi z infekcijami pri katerih nastopa vročina, rakavimi obolenji, ljudje ki imajo oz. so imeli tuberkolozo, tistim, ki jim peša srce, imajo previsok pritisk (razen če je le ta reguliran z zdravili), nosečnice, ljudi, ki trpijo za poškodbami z odprtimi ranami. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • posebna soba, v celoti obdana s plastjo soli
  • čarobno doživetje solne sobe
  • prijetno darilo utrujenemu telesu - sproščanje po telesnih naporih
  • namenjena otrokom od 6. meseca dalje, športnikom, pevcem, kadilcem
  • posebna atmosfera, močnejša od tiste v naravnih solnih jamah ob morju

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

VEČ O PONUDNIKU

Metropolis SPA je luksuzni center udobja in sprostitve, ki svojim gostom na enem mestu nudi kozmetične storitve, kot so različne nege obraza, pedikura, manikura, depilacija in masaže, terapije za oblikovanje telesa (kavitacija, limfna drenaža, radialna endodermna terapija ...) in frizerske storitve.
Poleg tega se lahko gostje posončijo v solariju in se razvajajo z raznolikimi privat SPA paketi. Izbirajo lahko med dvema prostoroma: Čar orienta z zvezdnatim nebom in Stone počivalnimi površinami ter Tropski raj s tropskimi tuši in gugalnico. Metropolis SPA pa je poznan tudi po sproščujočih solnih terapijah, ki so primerne tako za odrasle kot za otroke.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)