k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Refleksna masaža obraza ali stopal za prerojeno telo kar do 64% ceneje!

od 12,90 €

Redna cena od 35,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Refleksna masaža obraza ali stopal za prerojeno telo kar do 64% ceneje!

od 12,90 €

Redna cena od 35,00 €

Refleksna masaža je metoda naravnega zdravljenja s katero boste kar zasijali! Spodbuja krvni obtok, uravnovesi vaše telo in aktivira ter umiri organske funkcije. Na preprost način do boljšega počutja in številnih dobrih učinkov. Razvajajte se in dovolite strokovnemu osebju, da poskrbi za vas. Vaše telo vam bo hvaležno!

Refleksna masaža spodbudi krvni obtok, uravnovesi telo, aktivira in umiri organske funkcije in pomaga pri stresu, glavobolih ter sprošča telo!

Refleksna masaža

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Refleksoterapija stopal je oblika terapije, ki temelji na holističnem pristopu. Masaža in pritiski delujejo na refleksne cone na stopalih ter vzpostavljajo ravnovesje in harmonijo v telesu.
Starodavna metoda pravi, da se vsak del telesa odziva na določeno refleksno točko in se na ta način sprosti in uravnovesi, preventivno vzdržuje zdravje in krepi naravna odpornost. Zasnovana je na predpostavki, da se na človekovem stopalu odraža celoten organizem. Tako podplat predstavljala podobo celotnega telesa - človeka v malem.
S pritiskom na refleksne cone se sproži čiščenje zastalih toksinov v telesu, ki se pod kožo stopala kažejo v obliki kristalčkov. Ti kristalčki se s pritiski razbijajo in topijo ter tako vzpodbujajo izločanje nečistoč iz telesa, tako da lahko organi zopet optimalno delujejo.

REFLEKSNA MASAŽA OBRAZA
Obrazna refleksoterapija se drži istih načel kot refleksoterapija na ostalih delih telesa. Pritiski in potegi se vršijo na conah in akupunkturnih točkah na obrazu, glavi in vratu.
Obrazna refleksoterapija je zelo prijetna, saj je nežna in neverjetno sproščujoča. Enostavno odplavajte v drugi svet in se popolnoma umirite. Um se utiša in naredi prostor, da življenjska sila najde svojo pot. S pritiski na cone se uravnovešajo živčni in hormonalni sistem, ki igrata pomembno vlogo pri našem vsesplošnem počutju. Spodbudi samozdravilne sposobnosti organizma, pospešimo proces zdravljena in odpravlja vzroke zdravstvenih težav. Refleksoterapija se osredotoča na osnovne vzroke nastalih težav ali neravnovesij v telesu, ki jih preko pritiskov, vzpostavlja in harmonizira v njihovo naravno stanje.
Dodatno pa obrazna refleksoterapija vpliva na sijoč, svež in mladosten videz, saj stimulira prekrvavitev in izboljšuje mišični tonus na obrazu. Za terapijo se uporablja naravno hladno stiskano šipkovo olje, ki je primerno prav za vsak tip kože. Olje kožo nahrani in jo obogati. Koža postane mehka in nežna, prav tako pa bo vidna tudi kakšna gubica manj.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • masaža bo spodbudila vaš krvni obtok in uravnovesila vaše telo
  • naravna tehnika zdravljenja, ki aktivira in umiri organske funkcije
  • masaža pomaga pri stresu, glavobolih, bolečinah v hrbtu in sproščanju telesa
  • prepustite se rokam profesionalnih maserjev
  • privoščite si sprostitev in prebudite svoje telo

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Strokovno osebje

VEČ O PONUDNIKU

Face Angel verjame, da za kvalitetno življenje potrebujemo miren um, uravnovešeno telo ter odprto srce. Vabljeni v sam center Ljubljane, kjer si privoščite božanski dotik in sproščujočo izkušnjo v prijetnem ambientu. Face Angel uporablja tehnike refleksoterapije (na obrazu, dlaneh in nogah) in tehniko Reikija. S tehnikama dosežemo stanje harmonije in ravnovesja ter telo prikličemo k samozdravljenju.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (154)